ΚΟΣΜΟΣ

Ζιζέλ: Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη της στην Κόστα Ρίκα - «Η συντροφιά μου..»

H Zιζέλ με την κόρη της
H Zιζέλ με την κόρη της

Η Ζιζέλ Μπούντχεν δημοσίευσε στιγμές ξενοιασιάς με την κόρη της Βίβιαν στην Κόστα Ρίκα, ενώ οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση της με το δάσκαλό της στο ζίου ζίτσου

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει ένα 13χρονο γιο, τον Μπέντζαμιν Ρέιν και μία 10χρονη κόρη, τη Βίβιαν Λέικ με τον πρώην σύζυγό της Τομ Μπρέιντι. Στα «στόρι» της στο Instagram το Σάββατο, το σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία ανέβασε στιγμιότυπα με τη 10χρονη κόρη της, καθώς οι δυο τους ταξιδεύουν στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.

Στο πρώτο κλιπ, το δίδυμο μητέρας-κόρης φαίνεται να καλπάζουν έφιππες δίπλα στην παραλία, σε τέλειο συγχρονισμό. Η Ζιζέλ έγραψε στη συνέχεια «Η μικρή μου σύντροφος»! πάνω από μια φωτογραφία της ίδιας και της Βίβιαν που είναι πιασμένες χέρι χέρι καθώς περπατούν μέσα από ένα μονοπάτι στο δάσος, με το τραγούδι «Better Together» του Τζακ Τζόνσον να παίζει στο βάθος.

Εκτός από τη Βίβιαν, το 42χρονο μοντέλο, έχει και ένα 13χρονο γιο με τον πρώην σύζυγό της Τομ Μπρέιντι. Το ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του τον περασμένο Οκτώβριο. Η Μπούντχεν εθεάθη για πρώτη φορά στην Κόστα Ρίκα τη Δευτέρα, ενώ έκανε βόλτα με τον εκπαιδευτή ζίου ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που εθεάθησαν μαζί στη χώρα μετά τις εμφανίσεις τους τον Ιανουάριο και τον Νοέμβριο.

Λίγες μέρες αργότερα, δημοσίευσε στο Instagram της μια selfie να κάθεται σε ένα χωράφι, συνοδευόμενη από ένα διφορούμενο απόσπασμα. «Ό,τι ακούμε είναι μια γνώμη, όχι ένα γεγονός. Ό,τι βλέπουμε είναι μια προοπτική, όχι η αλήθεια», έγραψε.

Τον Νοέμβριο, μια πηγή είπε στο PEOPLE, «[Ο Βαλέντε] και τα δύο αδέρφια του είναι οι δασκάλοι πολεμικών τεχνών των παιδιών της Ζιζέλ. Δεν βγαίνουν ραντεβού.»

Μια άλλη πηγή είπε στο PEOPLE τον Ιανουάριο ότι η Ζιζέλ και ο Βαλέντε έχουν αναπτύξει οικειότητα και η ίδια λατρεύει και εμπιστεύεται [τον Χοακίμ] και περνά πολύ χρόνο μαζί του, αλλά δεν πρόκειται για «παραδοσιακό σενάριο ρομαντικής σχέσης». «Έχουν μια βαθιά προσωπική σχέση και είναι δάσκαλος για εκείνη και τα παιδιά. Το αν θα γίνει ποτέ κάτι παραπάνω μεταξύ τους μένει να αποδειχθεί».