ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Βρήκε ξανά τον έρωτα ; Μετακομίζει στο Μαϊάμι για μία σχέση 4 μηνών

H Σακίρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι
H Σακίρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι
ΑΡ

Η Σακίρα έχει νέο «αμόρε» στο Μαϊάμι και γυρίζει σελίδα μετά το χωρισμό από το σύντροφό της της Ζεράρ Πικέ, ισχυρίζονται ισπανικά μέσα ενημέρωσης

Η Σακίρα μπορεί να βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο ενός νέου άνδρα που μπήκε στη ζωή της, σύμφωνα με ισχυρισμούς ισπανικών Μέσων Ενημέρωσης. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, 46 ετών, μετακομίζει στη Φλόριντα αφού υπέγραψε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών της με τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα εγκαταλείψει τη Βαρκελώνη με τους γιους της Μίλαν, δέκα ετών, και Σάσα, οκτώ ετών τον Ιούνιο στο τέλος της σχολικής τους χρονιάς ή μέσα στις επόμενες ημέρες, αφότου ανακοινώθηκε ότι σχεδίαζε να φύγει την 1η Απριλίου. Η μετακόμιση φέρεται να καθυστέρησε μετά απο μία περιπέτεια υγείας που είχε η μητέρα της, η οποία νοσηλεήτηκε σε νοσοκομείο της καταλανικής πρωτεύουσας αφού βρέθηκε θρόμβος αίματος στο πόδι της.

Τώρα ο ισπανικός ειδησεογραφικός ιστότοπος OK Diario λέει ότι η ποπ σταρ ίσως έχει έναν άλλο λόγο για να επιταχύνει τη μετακόμισή της στο Μαϊάμι - έναν «άνθρωπο μυστήριο» τον οποίο φέρεται να γνώρισε πριν από αρκετούς μήνες πριν ακόμη γράψει το τελευταίο της τραγούδι με στόχο τον Πικέ και τη νέα του αγαπημένη Κλάρα Κία.

«Φαίνεται ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια μπορεί να έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο ενός μυστηριώδους άνδρα που προφανώς γνώρισε στο Μαϊάμι και με τον οποίο διατηρεί επαφή εδώ και τέσσερις μήνες» γράφει η ιστοσελίδα. Το μόνο που διευκρινίζει είναι οτι το νέο φλερτ της Σακίρα δεν είναι ο πρώην αγαπημένος της Αντόνιο ντε λα Ρούα με τον οποίο έβγαινε πριν συναντήσει τον Πικέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 όπου ερμήνευσε το πασίγνωστο τραγούδι «Waka Waka».

Η δημοσιογράφος Λάουρα Φα, μία από τις δύο δημοσιογράφους που γράφει τακτικά για τη μαμά των δύο παιδιών στην καταλανική εφημερίδα El Periodico, είπε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η καλλιτέχνις θα εγκατέλειπε την Ισπανία την 1η Απριλίου. Αυτό συνέβη πριν νοσηλευτεί η μαμά της Nίντια Ριπόλ στο νοσοκομείο της καταλανικής πρωτεύουσας. Η κακή υγεία του 91χρονου πατέρα της Γουίλιαμ Μουμπάρακ αναφέρθηκε αρχικά ως ο κύριος λόγος που εγκατέλειψε τα σχέδιά της να μετακομίσει στο Μαϊάμι στις αρχές του έτους

Η Σακίρα και ο Πικέ που χώρισαν τον Μάιο μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής, επιβεβαίωσαν τον Νοέμβριο ότι είχαν καταλήξει σε συμφωνία μετά από μια παρατεταμένη διαπραγμάτευση που κατέληξε σε μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους. Υπέγραψαν τη συμφωνία σε ένα δικαστήριο στη Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πικέ, που τώρα βγαίνει με την 23χρονη Καταλανή καλλονή Κλάρα Κία θα περνάει τις διακοπές με τα παιδιά του.

Η επιθυμία της Σακίρα να μετακομίσει στο Μαϊάμι, όπου ζούσε η ίδια και εξακολουθεί να κατοικεί μέρος της οικογένειάς της, θεωρείται ότι ήταν το κύριο «κόλλημα» στην προηγούμενη αποτυχία του πρώην ζευγαριού να πετύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ο Πικέ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais ότι ήταν «πολύ χαρούμενος» μετά τις δραματικές αλλαγές στη ζωή του, το χωρισμό με τη Σακίρα και την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο. Απέκλεισε επίσης μια ερώτηση για τη Σακίρα στη συνέντευξη, αλλά πρόσθεσε:

«Κάθε γονέας έχει την ευθύνη να προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του. Πρόκειται για την προστασία τους. Αυτή είναι η δουλειά όλων των γονιών για τα παιδιά τους. Σε αυτό έχω επικεντρωθεί και αυτή είναι η δουλειά μου ως πατέρας ».Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα επέμεινε επίσης ότι δεν ανησυχεί για τη δημόσια εικόνα του.