ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περού: Πλακώθηκαν με την ισπανική αστυνομία οι παίκτες της εθνικής ομάδας (vid)

Περού: Πλακώθηκαν με την ισπανική αστυνομία οι παίκτες της εθνικής ομάδας (vid)
AP Photo/Martin Mejia

Περού: Επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η εθνική ομάδα της χώρας στην Ισπανία για το φιλικό με το Μαρόκο ξέσπασαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της τοπικής αστυνομίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (27/03) όταν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Εθνικής Περού έφτασαν στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει. Εκεί συνάντησαν πολλούς Περουβιανούς, οι οποίοι ήθελαν να αποθεώσουν τους παίκτες και να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να βγάλουν φωτογραφίες.

Ωστόσο, ένας αστυνομικός απώθησε βίαια τον Γιοσιμάρ Γιοτούν, καθώς πέρασε τον παίκτη του Περού για φίλαθλο. Ο τελευταίος αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία γενική σύρραξη μεταξύ των αστυνομικών και των ποδοσφαιριστών.

Από τα επεισόδια, ο Πέδρο Γκαλέσε, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Περού προσήχθη στο τοπικό τμήμα, ούτως ώστε να καταθέσει, αλλά στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, έπειτα από την καθοριστική παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών του Περού, ούτως ώστε να μην δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.

Δείτε τα επεισόδια μεταξύ των παικτών και της ισπανικής αστυνομίας:

Σχετικές ειδήσεις