Κιάρα Φεράνι: Πάσχα στο εξωτικό Ντουμπάι με την οικογένειά της

Πάσχα των Καθολικών σήμερα και η Κιάρα Φεράνι, μία απο τις πιο γνωστές influencer στον κόσμο εύχεται «χρόνια πολλά» στα εκατομμύρια των οπαδών της, απο τις παραλίες του Ντουμπάι
Η Κιάρα Φεράνι με την οικογένειά της
Η Κιάρα Φεράνι με την οικογένειά της
Ιnstagram
1'

Η Κιάρα Φεράνι επισκέφθηκε πρόσφατα με την παρέα της την Αφρική και πόζαρε ανάμεσα σε τίγρεις και ελέφαντες, δίνοντας τη δική της εκδοχή για το στυλ και ενθουσιάζοντας για μία ακόμη φορά με τις επιλογές της.

Η Ιταλίδα επιχειρηματίας που παράτησε πριν απο λίγα χρόνια τη Νομική και «έστησε» μεθοδικά μία αυτοκρατορία που εκτιμάται σήμερα στα 30 εκατομμύρια ευρώ, έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με brands που αγγίζουν ιλιγγιώδη ποσά, ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή της, αλλά και μία έντονη φιλανθρωπική δράση.

https://www.instagram.com/p/CqzuwJxSZzH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτές τις ημέρες λοιπόν επέλεξε να ξεκουραστεί με την οικογένειά της, ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι.«Καλό Πάσχα σε όλους» ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους και ανέβασε μία σειρά απο φωτογραφίες απο τον μαγευτικό προορισμό.

«Πρωταγωνιστές» τα δύο τους παιδιά, ο Leone που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018 στην Καλιφόρνια και η Βιτόρια που γεννήθηκε τρία χρόνια αργότερα στο Μιλάνο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή