ΚΟΣΜΟΣ

Ο «χορός του Ησαΐα» στο διάστημα - Πόσο κοστίζει ένας γάμος ανάμεσα στα αστέρια

Ο «χορός του Ησαΐα» στο διάστημα - Πόσο κοστίζει ένας γάμος ανάμεσα στα αστέρια
Space Perspective

Διάστημα: Η λίστα αναμονής για έναν γάμο ανάμεσα στα αστέρι είναι ήδη αρκετά μεγάλη αφού φτάνει μέχρι τα τέλη του 2024

Θέλετε να παντρευτείτε αλλά δεν θέλετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη; Η Space Perspective έχει τη λύση που ακούει στο όνομα… γάμος στο διάστημα.

Ναι καλά διαβάσατε, μπορείτε να ζήσετε μία άκρως διαφορετική εμπειρία την ημέρα του γάμου σας, με θέα… διαστημική, ωστόσο βάζοντας αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σύμφωνα με την συνιδρύτρια της εταιρείας διαστημικών ταξιδιών, Jane Poynter η λίστα αναμονής για έναν γάμο ανάμεσα στα αστέρια είναι ήδη αρκετά μεγάλη.

«Έχουμε ήδη αρκετούς που θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα παντρευτούν στο διάστημα» λέει η Poynter στο Cool Down με την New York Post να αναδημοσιεύει.

Το ταξίδι με το «Neptune»

Η Space Perspective διαβεβαιώνει τους μελλόνυμφους του διαστήματος ότι ούτε που πρόκειται να καταλάβουν το ταξίδι με το διαστημόπλοιο Neptune.

Το διαστημόπλοιο θα απογειωθεί με ταχύτητα 19χλμ/ώρα, κάτι που σημαίνει ότι η «πτήση» έξω από την ατμόσφαιρα θα είναι όσο ασφαλής είναι μία αεροπορική πτήση.

Το διαστημόπλοιο κινείται με ανανεώσιμο υδρογόνο, χωρίς πυραύλους και το σχετικό αποτύπωμα άνθρακα, ενώ έχει τεράστια παράθυρα που προσφέρονται φυσικά για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η εταιρεία που διοργανώνει ταξίδια στο διάστημα ιδρύθηκε από δύο πρώην μέλη του πληρώματος του Biosphere 2, μιας ερευνητικής εγκατάστασης για την επιστήμη του γήινου συστήματος στην Αριζόνα των ΗΠΑ, που εξειδικευόταν στη διερεύνηση των δυνατοτήτων των κλειστών οικολογικών συστημάτων για την υποστήριξη της ανθρώπινης ζωής κατά τη διάρκεια διαστημικών αποστολών, όπως αναφέρει η New York Post.

Πόσο κοστίζει

Όσα ζευγάρια θέλουν πάντως να ζήσουν αυτή την σίγουρα μοναδική γαμήλια εμπειρία πρέπει να βιαστούν, καθώς η λίστα αναμονής φτάνει μέχρι τα τέλη του 2024.

Σε ό,τι αφορά την… λυπητερή, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα, καθώς πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πολλά παραπάνω από έναν συμβατικό γάμο σε ένα κτήμα ή ένα πολυτελές κέντρο δεξιώσεων, καθώς η τιμή για έναν γάμο στο διάστημα ξεκινά από 115.000 ευρώ...

Διαβάστε επίσης:

Αστρονόμοι συνέθεσαν ένα τεράστιο υπέρυθρο άτλαντα περιοχών σχηματισμού άστρων

H SpaceX και η startup Vast θα θέσουν σε τροχιά τον πρώτο ιδιωτικό διαστημικό σταθμό

Διάστημα: Για πρώτη φορά οι αστρονόμοι παρατήρησαν ένα αστέρι να «καταπίνει» έναν πλανήτη