ΚΟΣΜΟΣ

Ιβάνκα Τραμπ: Μετά την Ακρόπολη οι Δελφοί - Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή της

Ιβάνκα Τραμπ
Instagram

««Γνώρισε τον εαυτό σου». Αυτά ήταν τα λόγια που ήταν χαραγμένα πάνω από την είσοδο του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιβάνκα Τραμπ

Η Ιβάνκα Τραμπ βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ. Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ έκανε την πρώτη της ανάρτηση από τις διακοπές της στην Ελλάδα από την Ακρόπολη.

Σήμερα, η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από τους Δελφούς. «''Γνώρισε τον εαυτό σου''. Αυτά ήταν τα λόγια που ήταν χαραγμένα πάνω από την είσοδο του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς.

Πριν θέσουν οποιαδήποτε ερώτηση στους θεούς, το Μαντείο των Δελφών απαιτούσε από τους ταξιδιώτες να ερευνήσουν τον εαυτό τους- ενθαρρύνοντας την αυτοκριτική και την αυτογνωσία. Η επιγραφή, μια βασική αρχή για την προσωπική ανάπτυξη και σοφία, χρησίμευε ως υπενθύμιση σε όσους αναζητούσαν καθοδήγηση από το Μαντείο ότι η αληθινή σοφία ξεκινά με την κατανόηση του εαυτού μας», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε η Ιβάνκα Τραμπ.

Ιβάνκα Τραμπ: Υμνεί την Ελλάδα

Η Ιβάνκα Τραμπ χθες ήταν στην Αθήνα και ύμνησε την Ελλάδα, τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τις ομορφιές της. Μετά την επίσκεψή της στην Ακρόπολη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, με ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε πως ένιωσε δέος και ανέβασε σειρά φωτογραφιών.

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! ??✨

Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της διαρκούς κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας Ακρόπολης, περιτριγυρισμένη από εμβληματικά κτίρια, όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένοιωσα δέος από την απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης εφευρετικότητας.

Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη μου έκοψε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου» έγραψε στην ανάρτησή της η Ιβάνκα Τραμπ.

Στο τέλος της ανάρτησης πρόσθεσε και 4 emoji καρδιές γεμισμένες στα χρώματα της Ελλάδας.