ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η σέξι φωτογραφια που «ανέβασε» με τον Μπεν Άφλεκ για την Ημέρα του Πατέρα

H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ κοινοποίησε μια σέξι φωτογραφία του αγαπημένου της, Μπεν Άφλεκ, για τον εορτασμό της Ημέρας του Πατέρα. Στον πρώην σύζυγό της ευχήθηκε και η Τζένιφερ Γκάρνερ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ευχήθηκε με το δικό της τρόπο στο σύζυγό της Μπεν Άφλεκ για την Ημέρα του Πατέρα, «ανεβάζοντας» μία νέα σειρά φωτογραφιών στο Instagram. Η 53χρονη ηθοποιός των Hustlers, η οποία πρόσφατα μοιράστηκε ένα γλυκό φιλί με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό στην πρεμιέρα του Flash, μοιράστηκε μια φωτογραφία του αγαπημένου της να επιδεικνύει τους γυμνασμένους κοιλιακούς του, ποζάροντας στον καθρέφτη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η τραγουδίστρια έγραψε, «Daddy Appreciation Post Happy Father’s Day Papa. Και Χρόνια Πολλά σε όλους τους καταπληκτικούς μπαμπάδες εκεί έξω! Σας αγαπάμε και σας εκτιμούμε περισσότερο από όσο θα ξέρετε ποτέ».

Όταν παντρεύτηκαν πέρυσι τον Ιούλιο του 2022, έγινε πατριός στα δίδυμα Μαξ και Εμ 15 ετών, τα οποία η Λατίνα σούπερ σταρ απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Mαρκ Άντονι. Ο Μπεν έχει επίσης τρία παιδιά, τη Βάιολετ 17 ετών, και τη Σεραφίνα 14 ετών, καθώς και τον 11χρονο Σάμιουελ, τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η Τζένιφερ ανέβασε επίσης ένα reel που έδειχνε τον Μπεν να κάθεται σε μια καρέκλα μέσα σε ένα γραφείο. Κάθισε πίσω του και κοίταξε πάνω από τον ώμο του με ένα χαρούμενο χαμόγελο προς την κάμερα. Στη συνέχεια, το βίντεο συνεχίστηκε με μία σειρά από γλυκές στιγμές που έχουν μοιραστεί μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένου ενός αναδρομικού κλιπ τους όταν έβγαιναν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ο Άφλεκ φαινόταν να φορά ένα λευκό φανελάκι καθώς φιλούσε απαλά τη Λόπεζ, η οποία εμφανίστηκε με ένα ολόλευκο σύνολο και κρατούσε ένα αξιολάτρευτο κουτάβι στην αγκαλιά της. Οι δύο σταρ είχαν ξεκινήσει αρχικά να βγαίνουν το 2002 και αρραβωνιάστηκαν αργότερα την ίδια χρονιά τον Νοέμβριο, αλλά χώρισαν το 2004.

Το ζευγάρι συνδέθηκε ρομαντικά χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 2021, και παντρεύτηκαν επίσημα το επόμενο καλοκαίρι στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, ενώ ακολούθησε μια μεγαλύτερη τελετή τον Αύγουστο στο κτήμα του Άφλεκ στη Τζόρτζια.Άλλα αποσπάσματα έδειχναν το ερωτευμένο ζεύγος μέσα σε ένα όχημα καθώς έπαιρναν καθαρό αέρα με την οροφή ανοιχτή.

Η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια μοιράστηκε στο τέλος δύο selfies καθώς ο σύζυγός της ακουμπούσε το κεφάλι του στον ώμο της, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να χαμογελάσει προς την κάμερα. Η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, μπήκε επίσης στο Instagram της την Κυριακή και ευχήθηκε επίσης στον σταρ του Good Will Hunting.

Η μητέρα τριών παιδιών, η οποία εθεάθη πρόσφατα να μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με τον νυν φίλο της Τζον Μίλερ, ανέβασε μια φωτογραφία καθώς πόζαρε δίπλα στη μητέρα και τον πατέρα της μέσα σε μια εκκλησία. Η ηθοποιός έγραψε: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο που έχει κάνει ποτέ τη δουλειά. (Τζιν στην εκκλησία - ολοκλήρωσα την πτήση μου, αλλά οι αποσκευές μου όχι),» εξήγησε με χιούμορ. «Σε αγαπάμε, μπαμπά».

Στη συνέχεια, η σταρ απέτισε φόρο τιμής στον Άφλεκ, με τον οποίο έχει τρία παιδιά. «Υ.Γ. Φώναξε στον BGA», έγραψε, αναφερόμενη στο πλήρες όνομά του: Benjamin Géza Affleck. Η καλλονή στη συνέχεια ολοκλήρωσε με το εξής: «κανείς δεν αγαπά τα παιδιά του όπως εσύ τα δικά μας, χαρούμενη γιορτή του πατέρα, Μπεν!» Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2005, με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται το 2018 μετά από 13 χρόνια γάμου.

Η Λόπεζ είπε πρόσφατα ότι ο Μπεν είναι «πατρική φιγούρα» για τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή Today τον περασμένο μήνα για την προώθηση της ταινίας της στο Netflix, The Mother. Μιλώντας για τα έφηβα δίδυμα της, η Τζένιφερ αποκάλυψε: «Αγαπούν τον Μπεν. Είναι ένας υπέροχος, υπέροχος πατέρας και επίσης μια πατρική φιγούρα για αυτά».

Ο ίδιος ο 'Αφλεκ έχει επίσης μιλήσει για την πατρότητα και εξήγησε στο Hollywood Reporter τον Μάρτιο: «Δεν θέλω να πάω στο Όστιν, τη Νέα Ορλεάνη και τη Γεωργία πια και να μην βλέπω τα παιδιά μου .Απλώς δεν λειτουργεί. Αυτά τα χρόνια είναι πολύ σημαντικά. Αν μου λείψουν, θα το μετανιώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου», παραδέχτηκε ο σταρ του Air.