ΚΟΣΜΟΣ

Τίνα Τέρνερ: Στη φυλακή για ναρκωτικά ο γιος της Άικ Τέρνερ Τζούνιορ

Τίνα Τέρνερ: Στη φυλακή για ναρκωτικά ο γιος της Άικ Τέρνερ Τζούνιορ

Ο Άικ είναι από τα 4 παιδιά της Τίνα Τέρνερ. Η αγάπη της για τα παιδιά της ήταν τέτοια που είχε δηλώσει πως «δεν ένιωθε να έχει πάρει αγάπη από κάποιον άλλο»

Στη φυλακή βρίσκεται από τις 6 Μαΐου ο θετός γιος της Τίνα Τέρνερ, Άικ Τέρνερ Τζούνιορ, ο οποίος συνελήφθη για μικροποσότητα ναρκωτικών, λίγες μόλις ημέρες πριν η θρυλική τραγουδίστρια φύγει από τη ζωή στις 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άικ Τέρνερ συνελήφθη το Σάββατο 6 Μαΐου στο Άλβιν του Τέξας, όταν η αστυνομία τον σταμάτησε σε φανάρι και μετά από έρευνα εντόπισε και κατέσχεσε 1,7 γραμμάρια κοκαΐνης, κρακ και μεθαμφεταμίνη.

Ο 64χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής ουσιών και παραποίησης αποδεικτικών στοιχείων, καθώς πριν συλληφθεί προσπάθησε να καταπιεί τα ναρκωτικά.

Αστυνομικός που συμμετείχε στην έρευνα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσπάθησε να καταναλώσει τα ναρκωτικά πριν οι αστυνομικοί προλάβουν να του τα κατασχέσουν».

Σύμφωνα με το περιοδικό People ο Άικ Τέρνερ βρίσκεται στη φυλακή της κομητείας Μπραζόρια και για να αφεθεί ελεύθερος πρέπει να καταβάλει το ποσό της εγγύησης που ανέρχεται σε 70.000 δολάρια, τα οποία αδυνατεί να πληρώσει.

Το περιοδικό People υπογραμμίζει ότι ο Άικ Τέρνερ βρίσκεται στη φυλακή της κομητείας Μπραζόρια και ότι αδυνατεί να πληρώσει την εγγύηση των 70.000 δολαρίων, ενώ την ίδια στιγμή κατηγορείται και η σύντροφός του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο Άικ είναι από τα 4 παιδιά της Τίνα Τέρνερ. Η αγάπη της για τα παιδιά της ήταν τέτοια που είχε δηλώσει πως «δεν ένιωθε να έχει πάρει αγάπη από κάποιον άλλο».

Τα βιολογικά της παιδιά ήταν ο Κρεγκ, πατέρας του οποίου είναι ο σαξοφωνίστας Ρέιμοντ Χιλ και ο Ρόνι από τον γάμο της με τον Άικ Τέρνερ.

Στη συνέχεια αποφάσισε να υιοθετήσει τον Άικ και τον Μάικλ, ωστόσο η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς οι δύο βιολογικοί γιοι της έφυγαν από τη ζωή και οι δύο με τραγικό τρόπο.

Ο Ρόνι Τέρνερ πέθανε τον Δεκέμβριο του 2022 λόγω επιπλοκών από τον καρκίνο του παχέος εντέρου από τον οποίο έπασχε, ενώ ο Κρεγκ αυτοκτόνησε το 2018 σε ηλικία 59 ετών με μία σφαίρα στο κεφάλι, στην Καλιφόρνια, στο σπίτι του.