ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Οι διακοπές της στην Κόστα Ρίκα και το «μπλόκο» στο γάμο του πρώην κουνιάδου της

Η Σακίρα κάνει διακοπές στην Κόστα Ρίκα
Η Σακίρα κάνει διακοπές στην Κόστα Ρίκα
ΑΡ

Η Σακίρα μαζί με τους γιους της Μίλαν και Σάσα έκαναν ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας και τις φήμες για να απολαύσουν καλοκαιρινές διακοπές στην Κόστα Ρίκα.

Πριν από λίγες μέρες τα δύο αγόρια επέστρεψαν στο Μαϊάμι με τον πατέρα τους Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έπρεπε να γυρίσει βιαστικά πίσω στην Ισπανία για να παρευρεθεί στον γάμο του αδελφού του, Μαρκ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα ήθελε να είναι μαζί του τα μικρά , η ποπ σταρ ωστόσο αρνήθηκε πεισματικά. Και αυτό γιατί στη συμφωνία των δύο «πρώην» υπάρχει μια ρήτρα, σύμφωνα με την οποία τα παιδιά της δεν μπορούν να συναντηθούν με την Κλάρα Κία, την τωρινή σύντροφο του Πικέ.

Ο γάμος, μια σημαντική περίσταση για την οικογένεια του Πικέ, θα γίνει στις 23 Ιουλίου. Ωστόσο, η διάσημη καλλιτέχνης απέρριψε αμέσως την ιδέα να επιτρέψει στα παιδιά να συνοδεύσουν τον πατέρα τους στον γάμο του θείου τους και αποφάσισε να μην παρατείνει τη διαμονή τους στη Βαρκελώνη πέρα ​​από την αρχική συμφωνία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέπε ντελ Ρεάλ, ο οποίος μοιράστηκε τις πληροφορίες στο «El programa de Ana Rosa», υπάρχει μια ρήτρα στη συμφωνία χωρισμού που υπέγραψαν η Σακίρα και ο Πικέ που υπαγορεύει ποιος μπορεί να μένει στο σπίτι και να είναι με τα παιδιά. Αυτή η ρήτρα εφαρμόστηκε από τη Σακίρα για να προστατεύσει την ευημερία των παιδιών και να διασφαλίσει ότι τα άτομα που μπορεί να περνούν από τη ζωή του πατέρα τους δεν εμπλέκονται στη ζωή τους.

Ο Πικέ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταλήξει σε συμφωνία με τη Σακίρα για να το επιτρέψει, αλλά εκείνη τον ενημέρωσε ότι η συμφωνία αναφέρει ότι η σημερινή σύντροφός του, εκτός και αν συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη, δεν μπορεί να μοιραστεί τον ίδιο χώρο με τα παιδιά», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση, όταν ο Πικέ έφτασε με τα παιδιά, η νυν σύντροφός του Κλάρα Κία μετακόμισε στο σπίτι των γονιών της. Αντί να μοιράζεται το ίδιο σπίτι, έμεινε στο σπίτι των γονιών της. Ο Πικέ δήλωσε: «Αν [η Σακίρα] αφήσει τα παιδιά μαζί μου, δεν μπορώ να φέρω τον τωρινό μου σύντροφο».

Έτσι, αφού δεν πήγαν στην Ισπανία για τη μεγάλη μέρα του θείου τους, ο Μίλαν και ο Σάσα πήγαν διακοπές με τη μαμά τους. Η δημοσιογράφος Glenda Umaña ήταν αυτή που αποκάλυψε ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια βρισκόταν στην Κόστα Ρίκα

«Παιδιά, η καρδιά μου χτυπάει δυνατά, δεν ξέρετε τι έγινε. Είμαστε εδώ στην Κόστα Ρίκα στο ξενοδοχείο, δεν θα πω ποιο, και μόλις είδαμε τη Σακίρα με τα παιδιά της. Είναι εδώ στην Κόστα Ρίκα . Την κυνήγησα και την ξανακυνήγησα, αλλά έφυγε», είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ενώ έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη.

Στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Tόνι, τον αδερφό της Σακίρα, «Ήταν εντελώς απροσδόκητο. Είχαμε δείπνο σε μια επαγγελματική συνάντηση στην Κόστα Ρίκα και μείναμε έκπληκτοι όταν την είδαμε να τρέχει με τα δύο της παιδιά. Όλοι είπαμε...είναι η Σακίρα! Σηκώθηκα αλλά δεν μπόρεσα να την προλάβω.Έμεινα κοντά στο ασανσέρ που ανέβηκαν και μετά κατέβηκε ο αδερφός της, τόσο ωραίος, έμεινε να μας μιλάει και μάλιστα τράβηξε μια φωτογραφία.Τι μεγάλη χαρά να απολαμβάνουν την ομορφιά της χώρας μου».

Η δημοσιογράφος συνέχισε «τότε έμαθα ότι αύριο θα φύγουν για τον Ειρηνικό. Ήταν το αρχικό σχέδιο, αλλά λόγω του καιρού έπρεπε να διανυκτερεύσουν στο Σαν Χοσέ. Τα παιδιά ντυμένα με φανέλες των Λέικερς έφαγαν σούσι για δείπνο καθώς το λατρεύουν, από όσα μπορέσαμε να μάθουμε. Να περάσετε υπέροχα, αγαπητή Σακίρα».