ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Συνάντηση Πούτιν με τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας – «Παρών» και ο Σοϊγκού

Ρωσία: Συνάντηση Πούτιν με τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας – «Παρών» και ο Σοϊγκού
AP.

Αυτή την ώρα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, πραγματοποιεί συνάντηση με τους επικεφαλής των ρωσικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου, παρουσία και του Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Τούτη την ώρα και μετά το αποψινό του διάγγελμα (26/06), ο «ισχυρός άνδρας» του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, συμμετέχει σε συνεδρίαση με τους αρχηγούς των ρωσικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου, παρουσία και του Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Στην αρχή, τούς ευχαρίστησε για τη συνδρομή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης μετά την ανταρσία της Βάγκνερ κατά της ρωσικής ηγεσίας, ενώ, στη συνέχεια τούς κάλεσε να αναλύσουν την τρέχουσα κατάσταση και να συζητήσουν αναφορικά με τα καθήκοντα κάθε πλευράς.

«Μετά την ομιλία του, ο Πρόεδρος της Ρωσίας πραγματοποιεί συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα, Ιγκόρ Κράσνοφ· του επιτελάρχη του Κρεμλίνου, Αντόν Βάινο· του Υπουργού Εσωτερικών, Βλαντιμίρ Κολοκόλτσεφ· του Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού· του Διευθυντή της FSB, Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ· του επικεφαλής της Εθνικής Φρουράς. Βίκτορ Ζολότοφ· του αρχηγού του FSO, Ντμίτρι Κότσνεφ και τον επικεφαλής της ερευνητικής επιτροπής, Αλεξάντερ Μπαστρίκιν», ενημέρωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σχετικές ειδήσεις