ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Σκότωσε την πρώην κοπέλα του επειδή τον απέρριψε

Αυστραλία: Σκότωσε την πρώην κοπέλα του επειδή τον απέρριψε
Guardian

Αυστραλία: Η υπόθεση σόκαρε την Αυστραλία τον Μάρτιο του 2021, ενώ την Τετάρτη 5/7/2023 κατά την αγόρευσή της η εισαγγελέας είπε πως η δολοφονία της 21χρονης από τον 22χρονο ήταν μία πράξη εκδίκησης λόγω της απόρριψης που δέχτηκε.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δολοφονία μίας κοπέλας μόλις 21 ετών από τον 22χρονο πρώην σύντροφό της, επειδή τον απέρριψε.

Ο 22χρονος Tarikjot Singh από την Αδελαΐδα δήλωσε ένοχος για την δολοφονία της πρώην φίλης του και φοιτήτριας νοσηλευτικής, κατά την απολογία του τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η υπόθεση σόκαρε την Αυστραλία τον Μάρτιο του 2021, ενώ την Τετάρτη 5/7/2023 κατά την αγόρευσή της η εισαγγελέας είπε πως η δολοφονία της 21χρονης από τον 22χρονο ήταν μία πράξη εκδίκησης λόγω της απόρριψης που δέχτηκε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, σύμφωνα με την εισαγγελική αγόρευση, ο δράστης είχε προσχεδιάσει την δολοφονία της νεαρής γυναίκας πριν την απαγάγει από τη δουλειά της.

Το πτώμα της νεαρής κοπέλας είχε βρεθεί θαμμένο σε έναν ρηχό τάφο. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με καλώδιο, ενώ τα πόδι της ήταν επίσης δεμένα, με ταινία και καλώδιο. Παράλληλα η κοπέλα είχε εισπνεύσει και καταπιεί χώμα.