ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Τηλεοπτικά δίκτυα εξυμνούν την Ελλάδα - «Ιδανικός προορισμός η Θάσος»

Τουρκία: Τηλεοπτικά δίκτυα εξυμνούν την Ελλάδα - «Ιδανικός προορισμός η Θάσος»

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θάσο εξυμνεί τουρκικό ρεπορτάζ την οποία και αναφέρει ως ιδανικό προορισμό διακοπών, πιο οικονομικό και πιο ήσυχο σε σχέση με τουρκικά θέρετρα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού Show Haber, ο Τούρκος ρεπόρτερ έχει πάρει το πλοίο για Θάσο, απ’ όπου διαμηνύει στους συμπατριώτες του ότι «Εδώ, μπορούμε να κάνουμε διακοπές με πιο καλές τιμές σε σχέση με τις τιμές της Αττάλειας και της Σμύρνης. Εδώ είναι πιο άνετα και πιο ήσυχα».

«Αυξήθηκε το κόστος των διακοπών, όπως υποτιμήθηκε η λίρα και το ταξίδι στο εξωτερικό έγινε όνειρο για πολλούς. Ας δούμε το κόστος ενός ταξιδιού στην Ελλάδα που είναι δίπλα μας. Το ψάξαμε για εσάς. Ο ρεπόρτερ μας ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στη Θάσο. Ας ξεκινήσει το ταξίδι μας», ανέφερε ο παρουσιαστής του δελτίου.

«Μετά από περίπου 6 ώρες φτάσαμε στην Κεραμωτή. Εδώ επιβιβαστήκαμε σε πλοίο. Τέσσερα άτομα πληρώσαμε 45 ευρώ και σε μισή ώρα θα είμαστε στη Θάσο», είπε ο ρεπόρτερ.

Σε επόμενο βίντεο αναφέρεται πως «συνεχίζεται η περιοδεία της ομάδας του Show Tv στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά πήγαν στις πλαζ και ερεύνησαν τις τιμές από τα ενοίκια μέχρι και το φαγητό και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. H εικόνα είναι εντυπωσιακή και για κάποιους είναι θρυλική. Μοιάζει με τροπική παραλία.

Πεντακάθαρη θάλασσα, παραλίες και υπέροχος ήλιος. Μείναμε ευχαριστημένοι καθώς οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι. Εδώ είναι άλλη μία παραλία της Θάσου. Το όνομα της είναι “Μάρμαρα”, καθώς παίρνει το όνομα από τα λατομεία μαρμάρου. Εδώ έρχεστε με το αυτοκίνητό σας και για να το παρκάρετε δεν πληρώνετε τίποτα.

Εδώ μπορούμε να κάνουμε διακοπές με πιο καλές τιμές σε σχέση με τις τιμές της Αττάλειας και της Σμύρνης. Εδώ είναι πιο άνετα, πιο φθηνά και πιο ήσυχα. Ενώ στην Αλικαρνασσό και στη Σμύρνη έχει κόσμο.

Εδώ υπάρχουν οι ομπρέλες με τις ξαπλώστρες. Πληρώνετε μόλις 15 ευρώ και σας δίνουν και δωρεάν ένα ποτό».