ΚΟΣΜΟΣ

Η βασιλική οικογένεια προειδοποίησε Ουίλιαμ-Κέιτ να κρατήσει τον πρίγκιπα Τζορτζ μακριά από τον Χάρι

Η βασιλική οικογένεια προειδοποίησε Ουίλιαμ-Κέιτ να κρατήσει τον πρίγκιπα Τζορτζ μακριά από τον Χάρι

Η πρώην βιογράφος του δούκα του Σάσσεξ, Άντζελα Λέβιν, έκανε την αυστηρή προειδοποίηση προς την βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ έχουν λάβει συμβουλές να κρατήσουν τον μεγαλύτερο γιο τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, μακριά από τον θείο του, τον πρίγκιπα Χάρι.

Η πρώην βιογράφος του δούκα του Σάσσεξ, Άντζελα Λέβιν, έκανε την αυστηρή προειδοποίηση προς την βασιλική οικογένεια σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να κρατήσει τον Τζορτζ, τον δεύτερο στη σειρά για τον θρόνο, από το να ακολουθήσει παρόμοια διαδρομή με τον Χάρι.

«Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ είναι εκεί για να τον βοηθήσουν [τον Τζορτζ]», είπε η Λέβιν στο περιοδικό ΟΚ. «Αλλά πρέπει να κρατηθεί μακριά από την αρνητική επιρροή του Χάρι».

«Ο Τζορτζ δεν έχει μια δυσλειτουργική οικογένεια, σε αντίθεση με τον Ουίλιαμ και τον Χάρι, οπότε θα έπρεπε να τα πάει καλύτερα. Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ είναι εκεί για να τον βοηθήσουν. Αλλά πρέπει να κρατηθεί μακριά από την αρνητική επιρροή του Χάρι», πρόσθεσε.

Στα απομνημονεύματά του «Spare», που έβαλαν βόμβα στα θεμέλια της βρετανικής μοναρχίας, ο Χάρι εξήγησε την εμπειρία του να μεγαλώσει στο παλάτι, καθώς και τους φόβους του για την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις που μεγάλωσαν ως «ανταλλακτικά» στον Τζορτζ.