ΚΟΣΜΟΣ

Ζεράρ Πικέ: Τον «εκδικήθηκαν» οι φαν της Σακίρα - Μιλούσε και φώναζαν το όνομά της - Το viral βίντεο

O Zεράρ Πικέ
O Zεράρ Πικέ
ΑΡ

Μαδρίτη: Το πλήθος σε ένα νυχτερινό κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας...ταπείνωσε τον Ζεράρ Πικέ φωνάζοντας ρυθμικά «Σακίρα-Σακίρα» όταν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στη σκηνή

Ο Ζεράρ Πικέ διασκέδαζε σε ένα νυχτερινό κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας όταν το πλήθος άρχισε να τον «πικάρει» εξυμνώντας την πρώην αγαπημένη του και μητέρα των δύο του παιδιών Σακίρα. Ο Ισπανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν το πήρε πολύ καλά, καθώς οι δύο «πρώην» δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα πήγε σε ένα κλαμπ μετά από ένα σημαντικό γεγονός στο Kings League. Καθώς ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει στο τεράστιο πλήθος που ήταν στο χώρο, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της Σακίρα. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι να μπορέσει επιτέλους να μιλήσει ο ταπεινωμένος και θυμωμένος Πικέ.

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα άρχισαν να βγαίνουν το 2011 αφού γνωρίστηκαν το 2010 στα γυρίσματα του μουσικού της βίντεο «Waka Waka». Έκτοτε, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μίλαν και τη Σάσα, και ζούσαν μαζί στη Βαρκελώνη. Toν Ιούνιο του 2022, με μία κονή τους δήλωση ανακοίνωναν δημόσια τον χωρισμό τους. Σιγά σιγά, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι ο Πικέ την είχε απατήσει με μια 22χρονη, ονόματι Κλάρα Κία Μαρτί.

Η μουσική καριέρα της Σακίρα απογειώθηκε μετά τον χωρισμό της, με τα περισσότερα τραγούδια της να εμπνέονται από το χωρισμό της και τη δοκιμασία που πέρασε. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία μετά την κυκλοφορία των τραγουδιών και έχει γίνει η Ισπανόφωνη καλλιτέχνης με τις περισσότερες επιτυχίες στο Spotify.