ΚΟΣΜΟΣ

Μάικλ Τζάκσον: Το σόου την ημέρα που θα γιόρταζε τα 65α γενέθλιά του και η συγκίνηση των γιων του

Παλαιότερο σόου στη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον
Παλαιότερο σόου στη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον
Α.Ρ

Οι γιοι του Mάικλ Τζάκσον, Μπλάνκετ και Πρινς έκαναν μία σπάνια εμφάνιση στο Λας Βέγκας σε σόου του Cirque du Soleil την ημέρα που ο αείμνηστος «βασιλιάς της ποπ» θα γιόρταζε τα 65α γενέθλιά του

Οι δύο γιοι του Mάικλ Τζάκσον, Πρινς και Μπλάνκετ φωτογραφήθηκαν σε μια σπάνια έξοδο στο Λας Βέγκας την Τρίτη, σε ένα σόου την ημέρα που ο αείμνηστος πατέρας τους θα γιόρταζε τα 65α γενέθλιά του.

Ο Πρινς, 26 ετών και ο Μπλάνκετ, 21 (πραγματικό όνομα Prince Michael Jackson II), εθεάθησαν να συνομιλούν με καλεσμένους στο Mandalay Bay Resort and Casino του Sin City, μετά την παρουσία τους σε μια παράσταση με τίτλο Michael Jackson ONE του Cirque du Soleil.

Το σόου περιείχε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τζάκσον όπως επίσης ακροβατικά, χορό και γραφικά που βύθισαν το κοινό στη μουσική του. Ο Πρινς φόρεσε ένα γκρι μπλουζάκι, μπλε τζιν και ένα μπλε καπέλο του μπέιζμπολ για την επίδειξη.

Ο Μπλάνκετ που σπάνια εμφανίζεται στο κοινό, φορούσε ένα casual μαύρο κουμπί με ασορτί παντελόνι και παπούτσια. Ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες Thriller, Beat It και Billie Jean, πέθανε τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών, μετά από οξεία μέθη από προποφόλη και βενζοδιαζεπίνη στο σπίτι του στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Ο μικρότερος γιος του «βασιλιά της ποπ» φορούσε μαύρα και απεικονίστηκε να χαμογελά και να βγάζει στιγμιότυπα με τους θαυμαστές μετά το σόου. Κάποια στιγμή μάλιστα έλαβε ένα δώρο από έναν από τους παρευρισκόμενους - ένα σκίτσο του πατέρα του.

Εμφανίστηκε συγκινημένος και αγκάλιασε τη γυναίκα που του το χάρισε. Ο Μπλάνκετ φαινόταν πιο συγκρατημένος στα στιγμιότυπα. Μεγάλη απούσα η αδερφή τους Πάρις Τζάκσον, 25 ετών, η οποία αυτή τη στιγμή κάνει περιοδεία με το συγκρότημά της.

Ο Μάικλ απέκτησε τον Πρινς και την Πάρις με την πρώην σύζυγό του Ντέμπι Ρόου, με την οποία ήταν παντρεμένος από τον Νοέμβριο του 1996 έως τον Απρίλιο του 2000. Η Μπλάνκετ συνελήφθη μέσω παρένθετης μητέρας, αν και η ταυτότητα της γυναίκας είναι προς το παρόν άγνωστη.

Το 2002, ο Τζάκσον κρέμασε τον Μπλανκετ από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Adlon στο Βερολίνο σε μια αμφιλεγόμενη στιγμή. Η Πάρις ήταν μόλις 11 ετών και ο Μπλανκετ μόλις επτά, όταν ο Τζάκσον πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2009 που προκλήθηκε από έναν θανατηφόρο συνδυασμό συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Ο προσωπικός γιατρός του ποπ σταρ, Δρ Κόνραντ Μάρεϊ, καταδικάστηκε αργότερα για ανθρωποκτονία από αμέλεια και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για τον θάνατό του. Ο Πρινς, ο οποίος ήταν μόλις 12 ετών όταν πέθανε ο πατέρας του, είχε γράψει πρόσφατα «Μου λείπεις όλο και περισσότερο, αλλά σε αγαπώ όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα»