ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί ντρέπεται για τον πρώην της Κάνιε Γουέστ - Το «σκάνδαλο» στην Ιταλία

Η Κιμ Καρντάσιαν με τον πρώην της Κάνιε Γουέστ
Η Κιμ Καρντάσιαν με τον πρώην της Κάνιε Γουέστ
Α.Ρ

Αμηχανία και ντροπή αισθάνεται η Κιμ Καρντάσιαν για τις προκλητικές εμφανίσεις του πρώην συζύγου της  Κάνιε Γουέστ και της νέας του αγαπημένης, Μπιάνκα Σενσόρι που έχουν προκαλέσει σάλο στην Ιταλία

Η Κιμ Καρντάσιαν ντρέπεται και ανησυχεί ιδιαίτερα για τον πρώην της Κάνιε Γουέστ μετά την άσεμνη έκθεσή του σε βάρκα στην Ιταλία και τις εξόδους με την ελάχιστα ντυμένη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι. Η 42χρονη σταρ του ριάλιτι που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον ράπερ πιστεύει ότι «κάτι δεν πάει καλά» και δεν ξέρει πώς θα τα «εξηγήσει όλα αυτά στα παιδιά» όπως αποκάλυψς πηγή στη Τhe Sun.

Αυτή την εβδομάδα ο ράπερ εμφανίστηκε να εκθέτει σε κοινή θέα τους γυμνούς γλουτούς του κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με βάρκα με την 28χρονη Μπιάνκα, στη Βενετία, με πολλούς να απευθύνουν εκκλήσεις να «συλληφθεί το ζευγάρι για άσεμνη έκθεση». Η Μπιάνκα Σένσορι έχει προκαλέσει επίσης την οργή των ντόπιων, οι οποίοι φέρεται να έχουν παραπονεθεί για τα πολύ αποκαλυπτικά της ντυσίματα.

«Η Kιμ ανησυχούσε τόσο πολύ για τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τη Μπιάνκα- πώς θα τα εξηγήσει όλα στα παιδιά;» αποκάλυψε η πηγή. «Ντρέπεται και ανησυχεί γι 'αυτόν - τριγυρνά ξυπόλητος με σαμπάνια στο δρόμο, σαφώς κάτι δεν πάει καλά». Η πηγή φαινόταν να αναφέρεται σε πρόσφατα στιγμιότυπα του Kάνιε να περπατά ξυπόλητος στους δρόμους με ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η νέα αγαπημένη του δεν άφησε τίποτα στη φαντασία με μία διάφανη ολόσωμη φόρμα.

«Της είναι δύσκολο γιατί όταν νομίζει ότι μπορεί να προχωρήσει, κάτι τέτοιο συμβαίνει και την τραβάει πίσω. Κάθε φορά που ο Kάνιε και η Μπιάνκα κάνουν αυτά τα σχεδόν γυμνά ακροβατικά, είναι σαν να θυμίζουν σε όλους ότι η Kιμ ντύθηκε με αποκαλυπτικά ρούχα κατά τη διάρκεια του γάμου. Προτιμά να το αφήσει πίσω της και να το ξεχάσει».

Κατά τη διάρκεια του μακροχρόνιου ειδύλλου τους, ο Γουέστ αποκαλούσε συχνά την Kim «μούσα» του και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές μόδας της. Το αστέρι των Kαρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον μουσικό τον Φεβρουάριο του 2021. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά μαζί.

Ο Κάνιε και η Μπιάνκα έχουν προκαλέσει σάλο κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού τους στη Βενετία. Στην πιο πρόσφατη έξοδό τους, ο ράπερ εξέθεσε τους γυμνούς γλουτούς του στους τουρίστες κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με σκάφος με την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι φαινόταν να αγνοεί τις ομάδες τουριστών που περνούσαν δίπλα τους με τα τηλέφωνά τους ψηλά καθώς τους έβγαζαν φωτογραφίες, στην τελευταία μίας σειράς δημοσίων εξόδων που ξεπέρασαν τα όρια και προκάλεσαν την οργή των ντόπιων στη συντηρητική καθολική χώρα. .

Η Αυστραλέζα αρχιτέκτονας Σένσορι έχει ήδη δεχτεί κριτική για τα τολμηρά και αποκαλυπτικά ρούχα που έχει φορέσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με τους πολίτες να σχολιάζουν οτι «περιφέρεται σχεδόν γυμνή» Πολλοί υποστήριξαν ότι οι εμφανίσεις τους συνιστούν «δημόσια απρέπεια», ατόπημα που συνοδεύεται από βαρύ πρόστιμο.

Σύμφωνα με το Ιταλικό Συνταγματικό Δικαστήριο, μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο από 5.000 έως 10.000 ευρώ σε όποιον εκτίθεται σε μέρος ή κοντά σε μέρος το οποίο επισκέπτονται ανήλικοι και μπορεί να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης από τέσσερις μήνες έως τέσσερα χρόνια.

Ο Κάνιε Γουεστ και η νέα του μούσα συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά τον Ιανουάριο του 2023, λίγους μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς τον Ιανουάριο. Ωστόσο, η νομιμότητα της ένωσης τίθεται υπό αμφισβήτηση, καθώς δεν κατέθεσαν πιστοποιητικό γάμου.​