ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβόλησαν στο κεφάλι Τουρκάλα τραγουδίστρια - Συγκλονίζει ο αγώνας της μετά την επίθεση

Πυροβόλησαν στο κεφάλι Τουρκάλα τραγουδίστρια - Συγκλονίζει ο αγώνας της μετά την επίθεση

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι της και δεν μπορούσε να μιλήσει για πάρα πολύ καιρό

Μια Τουρκάλα τραγουδίστρια που έμεινε βαριά ανάπηρη μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι, μίλησε για τα 8 χρόνια ου προσπαθεί να αναρρώσει σε μια σειρά αναρτήσεων της στο TikToks.

Η Mutla Kaya έμεινε βαριά ανάπηρη αφού ένας άνδρας που είχε γίνει εμμονικός μαζί της και την καταδίωκε την εντόπισε και την πυροβόλησε στο κεφάλι, μέρες αφότου πέρασε στον τελευταίο γύρο του τουρκικού ράλιτι "Τουρκία έχεις ταλέντο".

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι της και δεν μπορούσε να περπατήσει ή να μιλήσει για πάρα πολύ καιρό μετά τον τραυματισμό που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Ο 26χρονος Veysel Ercan κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι αναφορές έκαναν λόγο ότι η Kaya πυροβολήθηκε από έναν δράστη που έριξε μια σφαίρα από τον κήπο μέσα από το πίσω παράθυρο στο σπίτι. Όμως ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος αφού εξέτισε μόλις επτά χρόνια από την 15ετή ποινή του τον Ιανουάριο.

Η 28χρονη σήμερα Mutla, αποκάλυψε ότι μπόρεσε να μιλήσει ξανά με τη βοήθεια διαδικτυακών βίντεο και εξακολουθεί να αναγκάζει τον εαυτό της να κάνει ώρες σωματικής άσκησης κάθε μέρα.

Τα βίντεό της είναι ένας συνδυασμός καθημερινών στιγμιότυπων, καθώς και αποσπάσματα από τη φυσικοθεραπεία και τη χρήση του αναπηρικού αμαξιδίου της.

Η Mutla Kaya είπε στους Times: «Ήθελα οι άνθρωποι να δουν ότι εξακολουθώ να χαμογελάω». Όμως, παρά τη θετική της προοπτική, παραδέχτηκε ότι κάθε μέρα είναι μια δύσκολη μάχη για εκείνη και την οικογένειά της.

«Έχουν περάσει σχεδόν οκτώ χρόνια, αλλά αισθάνομαι σαν 80. Ακόμα και όταν κάθομαι, πονάω», ​​είπε. «Αλλά μετά μπορώ να δω ότι και οι γονείς μου πονάνε, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι. «Στα social media υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που παίρνουν δύναμη από εμένα. Οπότε συνεχίζω να παλεύω».