ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το πανάκριβο δώρο που έκανε στο κατοικίδιό της

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Α.Ρ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αγόρασε ένα αξιολάτρευτο μπικίνι για τη σκυλίτσα της της Σνόου

Η εορταστική περίοδος ξεκίνησε νωρίς για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς! Σε μια ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα, η 41χρονη σούπερ σταρ της ποπ, αποκάλυψε ότι έκανε δώρο στην τετράποδη φίλη της Σνόου ένα νέο μοδάτο ρούχο.

«Το πρώτο μπικίνι Gucci της Σνόου… έχει ακόμη και μια φούστα για να το συνοδεύσει», έγραψε η Σπίαρς δίπλα σε μια εικόνα του αξιολάτρευτου σετ δύο τεμαχίων. «Δεν είχα ποτέ τίποτα Gucci στη ζωή μου… όλοι οι φίλοι μου είχαν τα πάντα επώνυμα!»

Τα ρούχα για σκύλους ήταν αποθηκευμένα μέσα σε μια πλαστική σακούλα και περιλάμβαναν το εμβληματικό καφέ μονόγραμμα του οίκου μόδας. Η Σπίαρς πρόσθεσε στη λεζάντα: «Είμαι περίεργη επειδή υποτίθεται ότι θα έπρεπε να με συναρπάζει; Οι επωνυμίες δεν με γοήτευσαν ποτέ... αλλά θα το πάρω για τα μωρά μου!»

Η Σνόου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους θαυμαστές της Μπρίτνεϊ μέσω ενός βίντεο στο Instagram. «Παρουσιάζοντας τη Snow… το νέο μέλος στην οικογένεια… είναι ο κόσμος της και απλά ζούμε σε αυτόν» έγραψε η Σπίαρς τον Αύγουστο. Το βίντεο περιελάμβανε κλιπ της σκυλίτσας να παίζει στο κρεβάτι με μια πιπίλα και να κρατιέται σφιχτά στο μπράτσο του Spears.

Η τραγουδίστρια του «..Baby One More Time» μοιράστηκε ένα άλλο στιγμιότυπο από το σκυλάκι την Κυριακή, στο οποίο εξήγησε ότι η Σνόου είχε αποκτήσει το πρώτο της φόρεμα και ένα ζευγάρι γυαλιά. «Μωρό μου Σνόου.. Της έβαλα γυαλιά σήμερα… Χρειάζεται γυαλιά όπως κι εγώ. Κοιτάξτε τα γυαλιά της ! Είναι η βασίλισσα του σύμπαντος» έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή του στο Instagram.

Εκτός από το ότι έγινε μαμά σκυλιών, η Σπίαρς βρίσκεται εν μέσω ενός διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της Sam Asghari. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2022. Η Σπίαρς είπε ότι βρίσκεται σε ένα «όμορφο μέρος» σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram.

«Είμαι σε μια τόσο όμορφη τοποθεσία! Είμαι τόσο τυχερή που έχω καταπληκτικούς φίλους! Οι θετικές επιβεβαιώσεις είναι σημαντικές για μένα αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Instagram. «Το λέω αυτό γιατί περνάω ένα διαζύγιο. Δεν ήταν εύκολο να αντικατοπτρίσω το παρελθόν μου σε ένα βιβλίο. Κάνω ένα βήμα τη φορά και μαθαίνω να αναπνέω. Η αγάπη για τον εαυτό μου είναι τόσο απίστευτα σημαντικ ή! Ξύπνησα σηκώθηκα και έκλαψα γιατί ένιωθα ευγνώμων που βρέθηκα σε ένα τόσο όμορφο μέρος».