ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος Ισραήλ: Συγκλονίζει Παλαιστίνιος δημοσιογράφος μετά το θάνατο συναδέλφου του

Πόλεμος Ισραήλ: Συγκλονίζει Παλαιστίνιος δημοσιογράφος μετά το θάνατο συναδέλφου του

Πόλεμος Ισραήλ: Συγκλονιστικό ήταν το ξέσπασμα ενός Παλαιστίνιου δημοσιογράφου  όταν έμαθε ότι συνάδελφος του που ήταν στο ίδιο σημείο πριν από εκείνον σκοτώθηκε

Συγκλονιστική ήταν η αντίδραση ενός δημοσιογράφου από την Παλαιστίνη που βρισκόταν έξω από νοσοκομείο της Γάζας όταν έμαθε ότι συνάδελφός του που ήταν στο ίδιο σημείο πριν από εκείνον έχασε τη ζωή του.

Ο Σαλμάν Μπασίρ είναι δημοσιογράφος παλαιστινιακής τηλεόρασης, ο οποίος αφού του έγινε γνωστή η τραγική είδηση ξέσπασε on camera λέγοντας:

«Αυτά τα αλεξίσφαιρα γιλέκα δεν μας προστατεύουν. Αυτά τα κράνη δεν μας προστατεύουν. Είναι απλά σύμβολα. Δείχνουν ότι είμαστε δημοσιογράφοι. Όμως δεν προσφέρουν καμία προστασία στους δημοσιογράφους. Αυτά τα σιδερένια γιλέκα και τα κράνη δεν κάνουν τίποτα. Μόνο σύμβολα. Είμαστε και εμείς θύματα, μας στοχοποιούν. Οι ζωές μας δεν έχουν την παραμικρή αξία. Μας σκοτώνουν τον έναν μετά τον άλλον. Με μόνη διαφορά ότι εμείς περιμένουμε τη σειρά μας για να πεθάνουμε ο ένας μετά τον άλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον 30 δημοσιογράφοι έχουν χάσει τη ζωή τους στην στον πόλεμο μεταξύ του ισραηλινού στρατού και μελών της Χαμάς.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Πίκατσου καλωσορίζουν την περίοδο των Χριστουγέννων χορεύοντας «All I want for Christmas»

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία - 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι

«Βολές» Ερντογάν κατά πάντων: Ζητά να γίνει η Τουρκία εγγυήτρια χώρα στη Γάζα