ΚΟΣΜΟΣ

Johnny Ruffo: Πέθανε στα 35 του ο Αυστραλός ηθοποιός και τραγουδιστής

O Ράφο με τη σύντροφό του
O Ράφο με τη σύντροφό του
Ιnstagram

Αυστραλία: Ο πρώην σταρ του Home And Away, Johnny Ruffo, πέθανε σε ηλικία 35 ετών, έξι χρόνια αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο

Πέθανε σε ηλικία 35 ετών ο πρώην σταρ του Home And Away, Johnny Ruffo
Ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως Chris Harrington στη δημοφιλή αυστραλιανή σαπουνόπερα το 2013, δύο χρόνια μετά την εμφάνιση του στον τελικό του X Factor Australia.

Ο πρώην σταρ του Home And Away, Johnny Ruffo, πέθανε σε ηλικία 35 ετών, έξι χρόνια αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, όπως ανακοινώθηκε. Ο Αυστραλός ηθοποιός και τραγουδιστής πέθανε «περιτριγυρισμένος από τη σύντροφό του Tahnee και την οικογένειά του».

Τον Αύγουστο του 2017, ο Ruffo ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο και ότι ξεκινούσε «επιθετική θεραπεία». «Με βαριά καρδιά έπρεπε σήμερα να αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας Τζόνι», γράφει η ανακοίνωση στο λογαριασμό του στο Instagram.

«Ήταν ένα πολύ ταλαντούχο, γοητευτικό και μερικές φορές αναιδές αγόρι. Ο Τζόνι ήταν πολύ αποφασισμένος και είχε ισχυρή θέληση. Πάλεψε μέχρι το τέλος και πάλεψε όσο μπορούσε. Μια τόσο όμορφη ψυχή με τόσα πολλά να δώσεις. Όλοι σε αγαπάμε Τζόνι και θα σε θυμόμαστε για όλη τη χαρά που έφερες στη ζωή μας. Αναπαύσου». Ο Ruffo εμφανίστηκε επίσης στην αυστραλιανή έκδοση του Dancing With The Stars.

Ανάμεσα σε εκείνους που θρήνησαν τον θάνατό του ήταν η τραγουδίστρια των Spice Girls, Melanie Brown, η οποία είναι κριτής στο The Masked Singer της Αυστραλίας. «Μόλις ράγισε η καρδιά μου», σχολίασε στο Instagram, πριν προσθέσει: «Στέλνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια». Ο κριτής και κωμικός Dave Hughes, συνάδελφος στο Masked Singer, έγραψε: «Ένα αστέρι μετακόμισε στον επόμενο κόσμο. Στο καλό»

Ο παρουσιαστής του Australian Idol Ricki-Lee Coulter δημοσίευσε τρία emoji με ραγισμένη καρδιά στην ανάρτηση, ενώ η ηθοποιός των Neighbors, Bonnie Anderson σχολίασε επίσης: «Τι άνθρωπος! Πάντα ήξερες πώς να φωτίζεις ένα δωμάτιο Johnny! Στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους αγαπημένους σου! Απολύτως σπαραχτικό»