ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Κολομβία: Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που γυναίκα χτυπιέται από κεραυνό και πεθαίνει

Τραγωδία στην Κολομβία: Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που γυναίκα χτυπιέται από κεραυνό και πεθαίνει
Screenshot / Youtube

Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που κεραυνός χτυπάει γυναίκα σε παραλία στην Κολομβία με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία από ηλεκτροπληξία

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κολομβία και συγκεκριμένα στην παραλία Μποκίλα στην πόλη Καρταγκένα, όταν μια μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε από κεραυνό που έπεσε στο σημείο.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα είναι Froilanis Maireth Rivas Román πέθανε ακαριαία πέφτοντας στο έδαφος. Η τρομακτική στιγμή καταγράφηκε σε κάμερα από αυτόπτη μάρτυρα.

Η 34χρονη μητέρα περπατούσε στην άμμο όταν η αστραπή τη χτύπησε. Ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν δίπλα της σοκαρίστηκε από τον ήχο του κεραυνού χωρίς να έχει δει τη γυναίκα. Ένας ακόμα παραθεριστής έπεσε στην άμμο από το σοκ ενώ στη συνέχεια έτρεξε να τη βοηθήσει. Ήταν ήδη αργά καθώς η Froilanis είχε πεθάνει από ηλεκτροπληξία.

Η μητέρα στάθηκε πολύ άτυχη, με τις πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό να είναι μία στο ένα εκατομμύριο, με το 90% των θυμάτων να επιβιώνει. Δυστυχώς στην Κολομβία οι θάνατοι από κεραυνούς είναι αρκετοί.

Σύμφωνα με το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Σανταντέρ: «Η Κολομβία είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα κεραυνών στον κόσμο, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών εξαιτίας του φαινομένου αυτού, ιδίως στις αγροτικές περιοχές».