ΚΟΣΜΟΣ

Βικτόρια Μπέκαμ: Η νυχτερινή έξοδος με τις φίλες και την έφηβη κόρη της - «Φιλιά από το Μαϊάμι»

H Βικτόρια Μπέκαμ (δεξιά) με τις υπόλοιπες Spice Girls (φωτό αρχείου)
H Βικτόρια Μπέκαμ (δεξιά) με τις υπόλοιπες Spice Girls (φωτό αρχείου)
ΑΡ

Η Βικτόρια Μπέκαμ απόλαυσε μία βραδιά...μόνο για κορίτσια στο Μαϊάμι, συνοδευόμενη από τις φίλες της, αλλά και την 12χρονη κόρη της Χάρπερ Σέβεν

Η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετη και ανανεωμένη, καθώς απόλαυσε μια βραδινή έξοδο με τις φίλες της στο Μαϊάμι το βράδυ της Δευτέρας (11.12) Η 49χρονη πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls «ανέβασε» στο Instagram Story της ένα στιγμιότυπο από τη βραδιά, κοινοποιώντας μία φωτογραφία με την «κοριτσοπαρέα» να απολαμβάνει το δείπνο και το ποτό της χωρίς συντρόφους και συζύγους στην ειδυλλιακή πόλη της Φλόριντα.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών και οι φίλες της βγήκαν και διασκέδασαν ενώ στην παρέα ήταν και η 12χρονη Χάρπερ, η μικρότερη της οικογένειας Μπέκαμ. Η Βικτόρια φαινόταν κομψή με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, καθώς καθόταν δίπλα στην κόρη της και μοντέλο Iζαμπέλ Γκρουτμάν.

Στο πλευρό της ήταν επίσης οι φίλες της Σάρα Μπλάντελ, Τζασμίν Χόλοουντέϊ και Mάριελ. Η Βικτόρια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Νυχτερινή έξοδος κοριτσιών! Φιλιά από το Μαϊάμι!» Η fashionista έχει αρχίσει να παίρνει μαζί της ολο και πιο συχνά τη μικρή της κόρη στις κοινωνικές εκδηλώσεις, με την έφηβη Χάρπερ να δίνει πρόσφατα το παρών σε μία εκδήλωση της Vogue μαζί με τη μητέρα της.

Οι δυο τους πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί καθώς συνάντησαν ισχυρές γυναίκες για ένα γεύμα και μια συζήτηση με πρωτοβουλία της Vogue την περασμένη εβδομάδα. Η Posh φαινόταν εντυπωσιακή για την εκδήλωση καθώς φόρεσε ένα κομψό λευκό κοστούμι από την επερχόμενη συλλογή της Άνοιξη/Καλοκαίρι. Συνδυάζοντας το κοστούμι με μια απλή μαύρη δερμάτινη ζώνη, η ίδια και η Χάρπερ αλληλοσυμπληρώθηκαν, καθώς η κόρη της φόρεσε ένα ολόμαυρο φόρεμα μέχρι το πάτωμα.

Η νεότερη Μπέκαμ χαμογέλασε στο στιγμιότυπο με τη μαμά της, ενώ η Βικτόρια μοιράστηκε επίσης τη στιγμή στα σόσιαλ μίντια, με λεζάντα: «Σε αγαπώ τόσο πολύ, Χάρπερ Σέβεν! Στην κύρια λεζάνατα έγραψε :«Ιδιαίτερη μέρα με τη #Χάρπερ Σέβεν και τις κυρίες #Vogue100 @TheWebster!! Ευχαριστώ @VogueMagazine, τους φίλους μου και τον @lhd!! Φιλιά από το Μαϊάμι. Φοράω το λευκό μου κοστούμι #VBSS24, θα έρθει σύντομα στο VictoriaBeckham.com και στο 36 Dover Street!!»

Η Βικτόρια και ο σύζυγός της Ντέιβιντ συναντήθηκαν με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα. Το ζευγάρι πήρε τα μικρότερα παιδιά του, τον Κρουζ, 18 ετών, και τη Χάρπερ για να συναντήσουν τον Ομπάμα, ενώ βοήθησαν στο φιλανθρωπικό έργο του ιδρύματος «The Obama Foundation» κοινοποιώντας μεταξύ άλλων στιγμιότυπα από τη συνάντηση.