ΚΟΣΜΟΣ

Θυμάστε τον «Βίκτορ Κραμ» από τον Χάρι Πότερ; Έγινε… άλλος άνθρωπος (εικόνες)

Θυμάστε τον «Βίκτορ Κραμ» από τον Χάρι Πότερ; Έγινε… άλλος άνθρωπος (εικόνες)
INSTAGRAM.

Πλήρης μεταμόρφωση του Βούλγαρου ηθοποιού.

Ο Στάνισλαβ Γιανέφσκι, ο ηθοποιός που έδωσε «σάρκα και οστά» στον χαρακτήρα του Βίκτορ Κραμ στις εμβληματικές ταινίες του Χάρι Πότερ, έχει γίνει αγνώριστος!

Μπορεί η ταινία «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς», η τέταρτη του συγκεκριμένου franchise, να έκανε πρεμιέρα πριν από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια και ο ρόλος του Κραμ να ήταν σύντομος, ωστόσο, οι ένθερμοι υποστηρικτές του Χάρι Πότερ τον γνωρίζουν πολύ καλά.

Την περίοδο εκείνη, ο ηθοποιός ήταν μυώδης και με ξυρισμένο κεφάλι. Μάλιστα, ήταν και το πρώτο φλερτ της Ερμιόνης Γκρέιντζερ, που υποδύθηκε η Έμμα Γουάτσον.

Όμως, όπως φαίνεται στις τελευταίες δημοσιεύσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, ο «αστέρας» δεν θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στις αρχές του 2000, καθώς άφησε μακριά τα μαλλιά του και πλέον, έχει μουστάκι και μούσι.

«Ηθοποιός και influencer, motivator φυσικής κατάστασης, YouTuber και Instagrammer όλων των ανθρώπων που λατρεύουν να βλέπουν τους ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι.

Διασημότερος για τον Χάρι Πότερ – Βίκτορ Κραμ αλλά και για το #stansarmy και Σταν Γιανέφσκι. Αν θέλετε ένα προσωπικό μήνυμα, ας το κάνουμε μοναδικό και ξεχωριστό», αναγράφεται στο βιογραφικό του σημείωμα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικές ειδήσεις