ΚΟΣΜΟΣ

Σοφία Βεργκάρα: Αποκάλυψε τι ψάχνει σε έναν άντρα - «Δεν ξέρω τι θέλω, ίσως έναν ταυρομάχο»

Σοφία Βεργκάρα: Αποκάλυψε τι ψάχνει σε έναν άντρα - «Δεν ξέρω τι θέλω, ίσως έναν ταυρομάχο»

Η Σοφία Βεργκάρα μίλησε για τα κριτήρια που πρέπει να πληροί ένας υποψήφιος ερωτικός σύντροφος 

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε η Σοφία Βεργκάρα σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την νέα σειρά στην οποία συμμετέχει αλλά και την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή «El Hormiguero» του δικτύου Antena 3, η Κολομβιανή σταρ αναφέρθηκε στον ρόλο της στη νέα σειρά του Netflix, «Griselda», όπου υποδύεται μία διακινητή ναρκωτικών από την Κολομβία. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον έρωτα και το πρόσφατο διαζύγιό της από τον Τζο Μανγκανιέλο.

Αστειευόμενη αναφέρθηκε στα κριτήριά της, όπου έδωσε έμφαση στην ηλικία του υποψήφιου συντρόφου αλλά και την συνολική ομορφιά, ενώ διευκρίνισε ότι δεν θέλει ηθοποιό, δεδομένου ότι πρόσφατα χώρισε από έναν ηθοποιό...

«Δεν ξέρω τι θέλω τώρα... Έναν ταυρομάχο;» αστειεύτηκε η 51χρονη ηθοποιός προσθέτοντας «Πρέπει να είναι πενήντα χρονών όπως εγώ, να έχει παιδιά και να είναι όμορφος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάποιο θεϊκό πράγμα».

Κάνοντας τον απολογισμό του 2023 για εκείνην, η Σοφία Βεργκάρα είπε πως η περασμένη χρονιά ήταν ένα μείγμα «καλών πραγμάτων, τρελών πραγμάτων και κακών πραγμάτων».

Πρόσφατα πάντως κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που θέλουν την Κολομβιανή σταρ να είναι σε σχέση με τον Τζάστιν Σάλιμαν, γιατρό που εργάζεται σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, ο οποίος φαίνεται να πληροί όλες τις προδιαγραφές της Βεργκάρα, καθώς και πενηντάρης είναι και πατέρας δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο, με ηθοποιό μάλιστα, την Μπρι Τέρνερ.