ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Το φαγητό είναι η μεγάλη μου αδυναμία, το παραδέχομαι»

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
ΑΡ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θυμήθηκε τις παιδικές διατροφικές της συνήθειες, δήλωσε παθιασμένη με το φαγητό  και αποκάλυψε το αγαπημένο της γλυκό, σε νέα ανάρτηση στο Instagram

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φαν οτι είναι παθιασμένη με το φαγητό. Σε μια ειλικρινή νέα ανάρτηση στο Instagram, η 42χρονη ποπ σταρ μίλησε για το πάθος της για το φαγητό, καθώς και για το βάρος της, τις διατροφικές της συνήθειες και τα αγαπημένα της γλυκά σνακ.

Δίπλα σε μια φωτογραφία από ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα -«λευκή σοκολάτα brûlée» από το παγωτατζίδικο της Νέας Υόρκης Glace by Noglu- η Σπίαρς έγραψε: «Το φαγητό είναι η αδυναμία μου, θα το παραδεχτώ!». Η τραγουδίστρια του «Toxic» συνέχισε να σκέφτεται τα παιδικά γεύματα με τη μαμά της, Λιν Σπίαρς. «Όταν ήμουν μικρότερη και πήγαινα σε εστιατόρια με τη μαμά μου, ή μου έλεγε "κάτσε ήσυχη" ή "τρώς πολύ γρήγορα… παρακαλώ σιγά σιγά", έγραψε η Μπρίτνεϊ σημειώνοντας ότι είναι «παθιασμένη με το φαγητό»

«Θυμάμαι ότι στο μεσημεριανό γεύμα, το γεύμα όλων των άλλων ήταν ακόμα στο πιάτο, ενώ το δικό μου έφευγε σε 2 δευτερόλεπτα», πρόσθεσε. Η συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Woman in Me» μίλησε επίσης για το βάρος της, γράφοντας ότι «παραμένει το ίδιο».

«Συνήθως ζυγίζω 61 κιλά… αυτό είναι το κανονικό μου βάρος ! Λοιπόν αυτό είναι καλό για μένα», έγραψε, προσθέτοντας, «Θέλω να γίνω 56 - 57, αλλά μάλλον θα πάω 63 τώρα που άνοιξε αυτό το καταραμένο καφέ Blaze! Έλεος» «Απλώς λέω ότι η φωτογραφία είναι καλύτερη από οποιοδήποτε βραβείο… οποιοδήποτε ταξίδι… οποιοδήποτε αδερφό… οποιοδήποτε αυτοκίνητο ! Φαίνεται απολύτως εκπληκτική», συνέχισε

Η Μπρίτνεϊ έδωσε επίσης στους followers της μια εικόνα για τα επιδόρπια που της αρέσει να απολαμβάνει, αποκαλύπτοντας ότι μια από τις αγαπημένες της γλυκές λιχουδιές είναι ένα γλυκό. «Ακόμα τρώω το ίδιο μυστικό hot fudge Sunday [sic] από τα Wendy's!!! Αυτό που έχει το βαθύ μπράουνι», έγραψε. «Ναι το έχουν ακόμα! Γύρω στο δείπνο θα πάω να φάω ένα για δείπνο!»

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πρώην της Σαμ Ασγκάρι, personal trainer και fitness influencer, γράφοντας: «Ο πρώην σύζυγός μου ήταν προπονητής, οπότε ήξερε πολλούς διαφορετικούς τρόπους και εύκολα κόλπα για να παραμένει υγιής! Με το φαγητό νομίζω ότι είναι περίεργο όμως! Ο χρόνος είναι σημαντικός νομίζω!»

«Μερικές φορές, όταν βλέπω διαφημίσεις τροφίμων, τρελαίνομαι», συνέχισε. «Αλλά τότε μερικές φορές σταματάω και σιχαίνομαι !». «Προτείνω με όποιον είσαι ή σκέφτεσαι να είσαι μαζί… φρόντισε να τον κοιτάς όπως ακριβώς βλέπεις αυτόν τον φλογερό καφέ», ολοκλήρωσε, υπογράφοντας τη δημοσίευση: «Μπορώ να έχω περισσότερο παρακαλώ;»