ΚΟΣΜΟΣ

Η παραμονή της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο είναι σαν να «μένεις στο Ritz», λέει πρώην ασθενής

Η παραμονή της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο είναι σαν να «μένεις στο Ritz», λέει πρώην ασθενής
(Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Ο Asad Ashraf, πρώην ασθενής στο νοσοκομείο είπε: «Έμεινα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον - παρέχει πολυτέλεια πέντε αστέρων όπως το Ritz».

Ένας πρώην ασθενής στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνέκρινε τις συνθήκες στον θάλαμό του με το πεντάστερο ξενοδοχείο Ritz.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι την περασμένη εβδομάδα η Κέιτ έκανε μια επιτυχή επέμβαση στην κοιλιά και αναμένεται να παραμείνει στην London Clinic έως και δύο εβδομάδες.

Κάνοντας μια ανασκόπηση του χρόνου του εκεί, ο Asad Ashraf, πρώην ασθενής στο νοσοκομείο στο Marylebone, είπε: «Έμεινα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον - παρέχει πολυτέλεια πέντε αστέρων όπως το Ritz».

Μάλιστα ο Ashraf ανέφερε ότι του παρείχαν μέχρι και σάντουιτς καπνιστού σολομού. «Ακόμα κι αν είσαι εκεί μόνο για μια μέρα, σου φέρονται πραγματικά φανταστικά». Όσο ήταν εκεί, είδε ανθρώπους να καλύπτουν κάθε του ανάγκη. «Το δωμάτιο ήταν εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ και κλιματιζόμενο. Είχε μια μεγάλη τηλεόραση με όλα τα κανάλια. Τα έπιπλα ήταν σικ, φτιαγμένα από αληθινή σημύδα και μαόνι, και είχαν δερμάτινες καρέκλες. Το μπάνιο είχε προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας και πετσέτες από αιγυπτιακό βαμβάκι. Η οροφή είχε ακόμη και αστέρια σαν τον νυχτερινό ουρανό», αποκάλυψε ο Asad Ashraf.

Και πρόσθεσε ότι του πρόσφεραν εντυπωσιακά πιάτα όπως καλαμάρι, λαβράκι τζίντζερ στον ατμό, ριζότο με άγρια μανιτάρια και πατάτες τρούφας.

Η κλινική

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Κάθριν είναι κάτι περισσότερο από νοσοκομείο.

Μοιάζει με παλάτι ενώ ορθώνεται σε ένα εντυπωσιακό οίκημα. Από τα πλέον ιστορικά νοσηλευτικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου φρουρείται σαν κάστρο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διαθέτει μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική.

Η Τhe London Clinic δηλαδή Κλινική του Λονδίνου είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε το 1932 από τον βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ τον πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν εκείνος ήταν ακόμη δούκας της Υόρκης.

Η παράδοση θέλει όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην Κλινική του Λονδίνου τον Ιούνιο του 2013 και παρέμεινε εκεί για 11 ημέρες.

Το νοσοκομείο διαθέτει περισσότερους από 1.000 νοσηλευτές και δυνατότητα αντιμετώπισης περίπου 155 διαφορετικών παθήσεων. Υπάρχει εσωτερική πισίνα για την αποκατάσταση των ασθενών μέσα από συνεδρίες φυσικοθεραπείας.