ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: Οι σέξι φωτογραφίες της 65χρονης «βασίλισσας» της ποπ - Πόζαρε με κόκκινα εσώρουχα

H Mαντόνα επί σκηνής
H Mαντόνα επί σκηνής
ΑΡ

Η Μαντόνα ανέβασε φωτογραφίες της με σέξι εσώρουχα, λίγο πριν από τη συναυλία της στο Κλίβελαντ

Σίγουρη για τον εαυτό της και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Μαντόνα πόζαρε με κοκκινόμαυρα εσώρουχα, επιδεικνύοντας το γυμνασμένο της κορμί στο Rock 'n' Roll Hall of Fame πριν από τη συναυλία της στο Κλίβελαντ

Η 65χρονη τραγουδίστρια του Like A Prayer φόρεσε ένα κόκκινο και μαύρο σύνολο με μαύρες διχτυωτές κάλτσες ενώ ήταν ξαπλωμένη σε ένα δάπεδο με μοκέτα. Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της στα χέρια και τα γόνατά της με τα οπίσθιά της στραμμένα προς την κάμερα.

Η μητέρα έξι παιδιών έγραψε στη λεζάντα της ιστορίας της στο Instagram: «Τι συμβαίνει στο Κλίβελαντ;» Η νικήτρια των βραβείων Grammy φορούσε γυαλιά οράσεως και είχε βάψει τα χείλη της κόκκινα καθώς πρόσθεσε: «Είναι η ξεχωριστή μου μέρα στο Rock n Roll Hall of Fame στο Κλίβελαντ σήμερα! Τσέκαρέ το!».

Η δημιουργός της επιτυχίας Papa Don't Preach συνέχισε την περιοδεία της με τίτλο Celebration στο Rocket Mortgage Fieldhouse στο Κλίβελαντ. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε μια επιπλέον ημερομηνία στην περιοδεία της, τιμής ένεκεν για τις τέσσερις δεκαετίες της στη μουσική.

«Θα γίνει στις 9 Απριλίου στο Μαϊάμι! Μπορείτε να χειριστείτε τη ζέστη!» έγραψε μαζί με τρία emojis φλόγα στο X (πρώην Twitter). Η ποπ σταρ θα δώσει το 80ο και τελευταίο σόου της χρονιάς στο Μαϊάμι στις 9 Απριλίου.

Το Material Girl αυτή τη στιγμή γεμίζει στάδια σε όλο τον κόσμο με την περιοδεία της, μια αναδρομή στην 40χρονη καριέρας της και τα μεταβαλλόμενα μουσικά στυλ, αλλά και τις πολλές αλλαγές που έχει υποστεί η εικόνα της. «Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν», είπε η Μαντόνα όταν ανακοίνωσε την περιοδεία της.