ΚΟΣΜΟΣ

Tραμπ: Ρώσος CEO πλήρωσε 9000 δολάρια για τα αθλητικά που υπέγραψε - «Δεν αναγνωρίζω αλλο πρόεδρο»

O Ρόμαν Σαρφ
O Ρόμαν Σαρφ

ΗΠΑ: Οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ πλήρωσε 9.000 δολάρια για να αποκτήσει τα χρυσά αθλητικά με το αυτόγραφό του Αμερικανού πρώην προέδρου

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο SneakerCon στη Φιλαδέλφεια το Σάββατο (16/2). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο υπέγραψε αθλητικά παπούτσια για τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα τον πόλεμο της προσφοράς για να τα αποκτήσουν.

«Τυχερός» ήταν τελικά ένας οπαδός του Τραμπ, ο οποίος κέρδισε το περιζήτητο ζευγάρι αθλητικών χρυσού χρώματος με το αυτόγραφο του Αμερικανού πρώην προέδρου βάζοντας γερά το χέρι στην τσέπη, όπως γράφουν οι «New York Times». Πρόκειται για τον Ρόμαν Σαρφ, ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του εμπορίου πολυτελών ρολογιών, «Luxury Bazaar»

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει η «New York Post» δείχνει τον νικητή της online δημοπρασίας, Σαρφ, να χαμογελά και να μιλά στα μέλη του πλήθους επιδεικνύοντας τα χρυσά αθλητικά παπούτσια αφού κατάφερε να επικρατήσει μεταξύ άλλων επίδοξων αγοραστών.

«Θα έχουμε γιορτή μετά την νίκη μας στις εκλογές του Νοεμβρίου και θα φορέσω αυτά τα μοναδικά αθλητικά παπούτσια με την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ», τόνισε Σαρφ, σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο «Times Now World». Στη συνέχεια o ίδιος δήλωσε στα social media ότι σκοπεύει να δώσει τελικά τα παπούτσια στα παιδιά του. «Αλλά προς το παρόν θα εμφανίζεται με αυτά στο γραφείο του», όπως έγραψε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Ο Σαρφ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που κέρδισε τα παπούτσια από τη συλλογή «The Never Surrender High-Tops», η οποία φέρεται να εξαντλήθηκε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της.

Γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ και ξεκίνησε ένα ταξίδι για να κυνηγήσει το «αμερικανικό όνειρο» όταν ο πατέρας του αποφάσισε να δραπετεύσει από την τότε Σοβιετική Ένωση λίγο πριν την κατάρρευσή της το 1988. Μετά από σύντομες παραμονές στην Αυστρία και την Ιταλία, ο Ρομάν και η οικογένειά του εγκαταστάθηκαν σε ένα διαμέρισμα 400 τετραγωνικών μέτρων στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ο Σαρφ περιγράφει τον εαυτό του ως «έναν από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους ρολογιών της γκρίζας αγοράς στον κόσμο» – ο οποίος εμπορεύεται ρολόγια πολυτελείας «χωρίς να έχει εξουσιοδοτηθεί από τη μάρκα να το κάνει για λογαριασμό τους»..