ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στις HΠΑ: 13χρονη δολοφόνησε τη μητέρα της με κουζινομάχαιρο -«Αν ζει, δε θα με συγχωρήσει ποτέ»

Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ
Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ

Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: Ένα 13χρονο κορίτσι που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του, λέει ότι αισθάνεται «τύψεις, ενοχές και αηδία για τον εαυτό της» μετά τη σύλληψη της

Ένα 13χρονο κορίτσι στο Wilkes-Barre της Πενσυλβάνια, το οποίο κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της μητέρας της, εξέφρασε τη λύπη του λίγο μετά το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Κατά τη σύλληψη της, η έφηβη, Λατάγια Πάουελ, είπε στο τοπικό δίκτυο WYOU ότι ένιωθε «τύψη, ενοχές και αηδία για τον εαυτό της».

Οι αρχές έσπευσαν στη σκηνή της δολοφονίας «για μια γυναίκα που δεν ανταποκρίνεται» το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 12:30 μ.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με δελτίο τύπου από το αστυνομικό τμήμα της πόλης Wilkes-Barre. Η σκηνή ασφαλίστηκε και ξεκίνησε «εκτεταμένη έρευνα»,κατά την οποία διαπιστώθηκε αρχικά ότι το θύμα, 44 ετών, είχε υποστεί τραύματα στον κορμό και στην «περιοχή του κεφαλιού», σύμφωνα με την αστυνομία.

Μαζί με την Πάουελ, στο σημείο εντοπίστηκε ένα δεύτερο θύμα, ένα 11χρονο αγόρι. Μεταφέρθηκαν αμέσως σε ένα κοντινό νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη, αν και τα τραύμα του φαινόταν να μην είναι απειλητικά για τη ζωή, ανέφερε η WYOU.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν μαχαίρια ή άλλα εργαλεία κοπής σε κοινή θέα στο σημείο, αλλά παρατήρησαν ότι τα συρτάρια και τα ντουλάπια στην κουζίνα ήταν όλα κλειδωμένα εκτός από ένα, το οποίο φαινόταν ότι είχε σπάσει. Αφού η αστυνομία συνέλαβε την Πάουελ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το όπλο που χρησιμοποίησε στο κατώφλι ενός γείτονα, ανέφερε το WYOU.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε επίσης στην αστυνομία ότι λυπόταν που σκότωσε τη μητέρα της και τη μαχαίρωσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επειδή μάλωναν, ανέφερε η εφημερίδα. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το WYOU, η έφηβη φέρεται να έκανε επίσης διάφορα σχόλια ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, μεταξύ των οποίων: «Σκότωσα τη μαμά μου και δεν θα με συγχωρήσει ποτέ αν είναι ζωντανή».

Η Πάουελ φέρεται επίσης να είπε «Είμαι ο λόγος που πέθανε η μαμά μου» και «Δεν ξέρω πώς οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα και να μην αισθάνονται άσχημα για αυτό», ανέφερε το δημοσίευμα.

Φέρεται επίσης να είπε στους αξιωματικούς, σύμφωνα με το WYOU, «Δεν έχω το τηλέφωνό μου γιατί το πήρε η μαμά μου πριν τον τσακωμό μας». Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για εγκληματική ανθρωποκτονία, βαριά επίθεση και «άλλες σχετικές κατηγορίες», δήλωσε η αστυνομία του Wilkes-Barre.