ΚΟΣΜΟΣ

Αριζόνα: Έριξε χλωρίνη στην καφετιέρα για να δηλητηριάσει τον σύζυγό της

Αριζόνα: Έριξε χλωρίνη στην καφετιέρα για να δηλητηριάσει τον σύζυγό της

Η γυναίκα ομολόγησε την ενοχή της για την δηλητηρίαση και βρίσκεται αντιμέτωπη με φυλάκιση έως 4 χρόνια

Μία γυναίκα στην Αριζόνα ομολόγησε ότι προσπάθησε να δηλητηρίασει τον εν διαστάσει σύζυγό της, βάζοντας χλωρίνη μέσα στην καφετιέρα του σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Πρόκειται για την Μέλοντι Τζόνσον, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, η οποία το περασμένο καλοκαίρι συνελήφθη και απαγγέλθηκαν σε βάρος της κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας του Ρόμπι Τζόνσον. Η 39χρονη σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ωστόσο το ζευγάρι ζούσε ακόμα μαζί στη Γερμανία, όπου ο άνδρας υπηρετούσε, ως εργαζόμενος της Πολεμίκης Αεροπορίας των ΗΠΑ αλλά και στην Αριζόνα.

Η κατηγορούμενη Μέλοντι Τζόνσον / Daily Mail

Τον Μάρτιο του 2023 ο Τζόνσον παρατήρησε ότι ο καφές του είχε περίεργη γεύση και άρχισε να υποπτεύεται την γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών του ότι πιθανά προσπαθούσε να τον δηλητηριάσει. Μάλιστα σύμφωνα με την δικογραφία ο άνδρας δήλωσε ότι «η γυναίκα του γνώριζε πως προετοίμαζε από το βράδυ την καφετιέρα για να φτιάχνει το πρωί τον καφέ του, τον οποίο σταμάτησε να πίνει, αν και παρίστανε ότι τον έπινε κανονικά».

Όταν Ρόμπι και Μέλοντι επέστρεψαν στην Αριζόνα, ο σύζυγος εγκατέστησε κρυφές κάμερες στο σπίτι και «έπιασε στα πράσα» την εν διαστάσει σύζυγό του, τον Ιούλιο να ρίχνει χλωρινη από ένα μεγάλο δοχείο σε ένα μικρότερο και στη συνέχεια να πηγαίνει στην κουζίνα και να βάζει την χλωρίνη μέσα στην καφετιέρα.

Ο Ρόμπι Τζόνσον είχε πλέον πειστεί ότι η γυναίκα του ήθελε να τον σκοτώσει και να εισπράξει την ασφάλεια ζωής του, έτσι παρέδωσε τα επίμαχα βίντεο στην αστυνομία, που δύο μέρες αργότερα προχώρησε στη σύλληψη της 39χρονης.

Ο Ρομπ Τζόνσον / 13News

Στο δικαστήριο που έγινε την Δευτέρα 8 Απριλίου, η Τζόνσον ομολόγησε την ενοχή της, αφού παραδέχθηκε ότι όντως έριξε χλωρίνη στην καφετιέρα σε δύο περιπτώσεις, έχοντας κάνει συμφωνία με την εισαγγελία για να αποσύρει την κατηγορία σε βάρος της περί απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το δικαστήριο την έκρινε ύποπτη φυγής, επομένως διέταξε να παραταθεί η κράτησή της μέχρι να ανακοινωθεί η ποινή της στις 10 Μαΐου. Η Μέλοντι Τζόνσον απειλείται με φυλάκιση για έως 4 χρόνια.