Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας διέταξε τον στρατό να προωθηθεί στη Γάζα

Ο Κατς δηλώνει ότι διέταξε τον IDF να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του για την προστασία των στρατευμάτων και την εξουδετέρωση της Χαμάς

Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας διέταξε τον στρατό να προωθηθεί στη Γάζα

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς είπε ότι διέταξε σήμερα τον στρατό να προωθηθεί στη Λωρίδα της Γάζας «ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση», αφότου ο απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απάντηση της Χαμάς σε μια αμερικανική πρόταση για εκεχειρία.

«Διέταξα τον στρατό να συνεχίσει να προωθείται στη Γάζα εναντίον όλων των στόχων, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, και να χρησιμοποιήσει όλα τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να προστατεύσει τους στρατιώτες και να εξοντώσει και να συντρίψει τους δολοφόνους της Χαμάς», ανέφερε σε μια ανακοίνωση. «Είτε η Χαμάς θα απελευθερώσει τους ομήρους [που απήγαγε κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023 στο Ισραήλ], είτε θα εξολοθρευθεί», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή