ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: 6χρονη βγήκε από το κώμα χάρις σε ένα τραγούδι!

Απίστευτο: 6χρονη βγήκε από το κώμα χάρις σε ένα τραγούδι!

Πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία. Η 6χρονη Tyla Atkin έπεσε σε κώμα έπειτα από μια σφοδρή σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με φορτηγό. Τα τραύματά της στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρά και οι γιατροί είχαν πει στη μητέρα της ότι είναι πολύ πιθανόν η μικρή να μην συνέλθει ποτέ.

Η μικρή όμως τους διέψευσε όλους και ξατάφερε να ξυπνήσει χάρη στην αγαπημένη της τραγουδίστρια, Jessie J, που πήγε στο νοσοκομείο και της τραγούδησε το αγαπημένο της κομμάτι, σύμφωνα με τα όσα λέει η μητέρα της.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια της τραγουδούσε επί 30 λεπτά το αγαπημένο τραγούδι της μικρής «Rainbow», ύστερα από παράκληση της μητέρας της που με επιστολή της, της εξηγούσε πόσο πολύ την χρειάζεται. Η Jessie J ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα της μητέρας και πήγε να συναντήσει την μικρή της θαυμάστρια.

Ελάχιστες ώρες μετά από το τραγούδι της, η μικρή Tyla άρχισε να κινείται, ενώ τις επόμενες μέρες μιλούσε και σιγά - σιγά ανακτούσε τις δυνάμεις της. Η μητέρα της 6χρονης είναι πεπεισμένη ότι η κόρη της, που ήταν οχτώ ημέρες σε κώμα, ξύπνησε χάρη στο τραγούδι της Jessie J.

«Το τελευταίο πράγμα πριν το ατύχημα για το οποίο μιλούσε η Tyla ήταν η Jessie J. Σκέφτηκα λοιπόν ότι αν την άκουγε θα ξυπνούσε από το κώμα. Πιστεύω ότι χάρη σ' εκείνη συνήλθε η κόρη μου. Της έδωσε τη δύναμη να περπατήσει και να μιλήσει ξανά. Της είμαστε ευγνώμονες», είπε η μητέρα που έχει επιστρέψει στο σπίτι με την κόρη της.

Ροή Ειδήσεων