ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: «Η Ρίβα ζει»

Βίντεο: «Η Ρίβα ζει»

Οι γονείς της δολοφονημένης από τον Όσκαρ Πιστόριους Ρίβας Στέενκαμπμίλησαν για το πώς αντιμετωπίζουν το θάνατο της κόρη τους και την εμφάνισή της στο ριάλιτι σόου που πρωταγωνίστησε λίγο πριν τη δολοφονία.

Η Τζουν και ο Μπάρι Στέενκαμπ συνεχίζουν να μην μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ο ξανθός τους άγγελος, όταν πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο σπίτι του «Blade Runner» στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής, τις πρώτες πρωινές ώρες της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Τρεις ημέρες αργότερα, οι παραγωγοί του ριάλιτι «Tropika Island of Treasure» είχαν κατηγορηθεί για έλλειψη ευαισθησίας αφού το σόου έκανε πρεμιέρα τόσο σύντομα αφότου σκοτώθηκε.

Μιλώντας δημόσια, ωστόσο, για πρώτη φορά μετά το θάνατό της, ο κύριος και η κυρία Στέενκαμπ είπε ότι όταν παρακολουθούν κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα τους επιτρέπει να συνδεθούν με την ίδια την κόρη τους πέρα από την επίσκεψή τους στον τάφο της.

«Είναι ζωντανή, χαρούμενη και κολυμπά με τα δελφίνια», είπε η κ. Στέενκαμπ στο περιοδικό Grazia.
Και πρόσθεσε: «Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο, όπου η Ρίβα χαιρετά τους πάντες και στέλνει φιλάκια, ένιωσα σαν να θέλει να μου μιλήσει... Να μου πει αντίο».

Οι παραγωγοί υποστήριξαν ότι η εκπομπή ήταν ένας «κατάλληλος φόρο τιμής» για την ίδια την Στέενκαμπ.

Οι γονείς της Ρίβα δήλωσαν κλείνοντας τη συνέντευξη στο περιοδικό: «Αυτός (ο Πιστόριους) εξακολουθεί να κρατάει μυστικά. Και πρέπει κάποτε να απολογηθεί για ότι έκανε. Δεν θέλουμε καν να τον ξέρουμε. Τι θα μπορούσε να πει άλλωστε σε μας; Η κόρη μας είναι νεκρή και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν θέλουμε ποτέ να τον ξαναδούμε».