ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ θέλει να πάει στο διάστημα

Ο Τζάστιν Μπίμπερ θέλει να πάει στο διάστημα

Το όνομά του στον κατάλογο με τους διάσημους που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ταξιδέψουν στο διάστημα προσέθεσε ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ.


Ο Βρετανός επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον, στον οποίο ανήκει το διαστημόπλοιο Virgin Galactic, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ο 19χρονος Καναδός τραγουδιστής και ο μάνατζέρ του Σκούτερ Μπρον είναι οι τελευταίοι «μελλοντικοί αστροναύτες». Απαντώντας του στο Twitter ο Μπίμπερ έγραψε «ας γυρίσουμε ένα βίντεο κλιπ στο διάστημα!».

Οι πρώτες εμπορικές πτήσεις στο διάστημα του Virgin Galactic έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο και λέγεται ότι έχουν ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων όπως ο φυσικός Στίβεν Χόκινγκ καθώς και οι ηθοποιοί Τομ Χανκς, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Ζολί.

Σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς που διοργανώθηκε στην διάρκεια του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο μήνα, ένας από τους προσκεκλημένους πλήρωσε 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσει μία θέση δίπλα στον ηθοποιό Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο Virgin Galactic.

Πέρυσι, ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ έγινε ο 500ός επίδοξος αστροναύτης.

Το εισιτήριο για μία θέση στο διαστημόπλοιο, που χωράει έξι επιβάτες και δύο κυβερνήτες, κοστίζει 250.000 δολάρια. Θα μεταφέρει τους επιβάτες του σε ύψος 109 χιλιομέτρων δίνοντάς τους την ευκαιρία για λίγα λεπτά να βιώσουν συνθήκες μηδενικής βαρύτητας και να θαυμάσουν την Γη από το διάστημα.