ΚΟΣΜΟΣ

Επικριτική η Νάνσι Πελόσι για το "Obamacare"

Επικριτική η Νάνσι Πελόσι για το "Obamacare"

Η κυβέρνηση Ομπάμα πρέπει να επικεντρωθεί στην διευθέτηση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν μετά την έναρξη της λειτουργίας ενός κρατικού ονλάιν συστήματος ασφάλισης αντί να ανακοινώσει παράταση της προθεσμία για την εγγραφή των πολιτών στο πρόγραμμα αυτό, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της μειοψηφούσας κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι.


"Νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαι αισιόδοξη. Έχω πίστη στην τεχνολογία και αν κι υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν και λύσεις", είπε η Πελόσι.
Μια βουλευτής των Δημοκρατικών από τη Φλόριντα, η Ντέμπι Ουόσερμαν Σουλτς, δήλωσε πάντως ότι πιστεύει ότι πρέπει να εξεταστεί η παράταση της προθεσμίας των πολιτών στο αποκαλούμενο σύστημα Obamacare.
Το σύστημα που προβλεπόταν στο νόμο περί προσιτής περίθαλψης του 2010 —που έχει γίνει γνωστό ως Obamacare— αναμένεται να προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περίπου 7 εκατομμύρια ανασφάλιστους Αμερικανούς μέσω διαδικτυακών αγορών που δημιουργήθηκαν και στις 50 πολιτείες και άρχισαν να λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Στο Ανώτατο Δικαστήριο ο νόμος Ομπάμα για την υγεία