ΚΟΣΜΟΣ

Μαραθώνιος...πλεξίματος στη δημόσια τηλεόραση!

Μαραθώνιος...πλεξίματος στη δημόσια τηλεόραση!

Η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας, αρχής γενομένης από απόψε το βράδυ, θα μεταδώσει 12 ώρες πλεξίματος συνοδευόμενου από όλες τις απαραίτητες συμβουλές, όπως πώς να πλέξετε ένα ...κάλυμμα για μηχανή Χάρλεϊ Ντέιβιντσον.


Η εκπομπή, μάλιστα, θα αποπειραθεί να καταρρίψει ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

«Θα κάνουμε μία βουτιά στα βαθιά στον κόσμο του πλεξίματος κι έπειτα από τα μεσάνυχτα θα μειώσουμε τον ρυθμό, αν είναι αυτό δυνατό», δήλωσε ο Ρούνε Μέκλεμπαστ παραγωγός της δημόσιας τηλεόρασης NRK.

«Θα παρακολουθούμε το μανίκι ενός πουλόβερ να γίνεται μακρύτερο και μακρύτερο, θα είναι εντυπωσιακό», είπε ο ίδιος.

Στην πρώτη ενότητα της εκπομπής, διάφοροι προσκεκλημένοι θα μοιράζονται συμβουλές για ό,τι αφορά στο πλέξιμο και οι παραγωγοί θα φέρουν στο στούντιο έναν από τους ξένους ανταποκριτές του δικτύου, ο οποίος πλέκει στα ταξίδια που κάνει με το αυτοκίνητό του και ορισμένες φορές διδάσκει πλέξιμο τους ντόπιους.

Μετά τα μεσάνυχτα, μία ομάδα οκτώ ατόμων θα επιχειρήσουν να πετύχουν παγκόσμιο ρεκόρ κουρεύοντας ένα πρόβατο και πλέκοντας πουλόβερ από το μαλλί του.

Το σημερινό ρεκόρ για αυτή την πρόκληση «back to back» (από το μαλλί του προβάτου πριν από το κούρεμα στο φορεμένο από άνθρωπο πουλόβερ μετά το κούρεμα) είναι τέσσερις ώρες και 51 λεπτά και το έχει πετύχει η Μερίβα Τζάμπακς από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας.