ΚΟΣΜΟΣ

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Paul Walker

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Paul Walker

Με δάκρυα στα μάτια οι δικοί του άνθρωποι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο ηθοποιό - Οι στάχτες του ενταφιάστηκαν σε νεκροταφείο του Λος Άντζελες

Σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και φίλους τελέστηκε η κηδεία του Paul Walker σε μια μικρή τελετή το Σάββατο στο Forest Lawn Memorial Park όπου οι κοντινοί του άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον 40χρονο ηθοποιό, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 30 Νοεμβρίου όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον φίλο του Ρότζερ Ρόντας συγκρούστηκε σε κολόνα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Πρακτορεία αναφέρουν οτι οι συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου ηθοποιού, είδαν μια ταινία του αγαπημένου τους Paul. Η ιδιωτική προβολή της τελευταίας ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε ο Walker, διοργανώθηκε στο σινεμά του Los Angeles, Canada Flintridge Calif.

Η ταινία είναι το θρίλερ «Hours», όπου ο Walker υποδύεται έναν άνδρα, που προσπαθεί να σώσει ένα μωράκι όταν «ξυπνά» ο τυφώνας Κατρίνα. Η μόνη απούσα ήταν η κόρη του ηθοποιού, που είχε δει την ταινία με τον πατέρα της πριν λίγο καιρό στην επίσημη πρεμιέρα της και δεν άντεχε να ξαναβιώσει τις αναμνήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Walker - Δείτε ποιος θα είναι (photo)

P. Walker: Η οικογένεια είδε την τελευταία του ταινία - Απούσα η κόρη

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Diesel για τον Walker: Έχασα το άλλο μισό!