ΚΟΣΜΟΣ

Χωρίς τέλος η φρίκη στην Συρία

Χωρίς τέλος η φρίκη στην Συρία

Άμαχος πληθυσμός δολοφονείται καθημερινά από Ισλαμοφασίστες αντάρτες.

Σοκ και οργή σε όλο τον πλανήτη προκαλεί βίντεο που διέρρευσε στο Ίντερνετ και δείχνει τη μαζική δολοφονία χωρικών σε ένα αχυρώνα στο Χαλέπι. Οι Ισλαμοφασίστες, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, δολοφονούν όλους όσοι βρίσκονταν στον αχυρώνα εκείνη τη στιγμή, ενώ δεν διστάζουν να εκτελέσουν παιδιά μπροστά στα μάτια των γονιών τους.

Για άλλη μια φορά Ισλαμιστές αντάρτες δείχνουν το ανελέητο μίσος προς τους Χριστιανούς στην Συρία, σκοτώνοντας μικρά παιδιά επειδή δεν πιστεύουν στο Ισλάμ.

Σκοτώνουν ακόμα και παιδιά

Ούτε τα παιδιά που ζούσαν μαζί με τις οικογένειες τους δεν γλίτωσαν από τη νέα αυτή φρικαλεότητα των φανατικών Ισλαμιστών. Δίπλα από τους πατεράδες τους στήθηκαν στη σειρά και περίμεναν καρτερικά το θάνατο.

Ισλαμιστές αντάρτες αιχμαλώτισαν Χριστιανούς χωρικούς που ζούσαν μέσα σε ένα αχυρώνα στο Χαλέπι και αφού έστησαν άντρες, γυναίκες και παιδιά σε μια σειρά, τους πυροβόλησαν πολλές φορές προκειμένου να βεβαιωθούν ότι πέθαναν.

Μάλιστα, με χαρακτηριστική απάθεια τραβούσαν τα παιδιά, που δεν ήταν καν στην εφηβεία, για να τα εκτελέσουν με συνοπτικές διαδικασίες πυροβολώντας τα στο κεφάλι.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε περιέχει πολύ σκληρές εικόνες, με Ισλαμιστές αντάρτες να σκοτώνουν αθώα μικρά παιδιά, για παραδειγματισμό των «απίστων».

Διαβάστε επίσης:

Ισλαμοφασίστες στη Νιγηρία απήγαγαν κι εκτέλεσαν Έλληνα (VIDEO)

ΦΡΙΚΗ:Ισλαμοφασίστες χρησιμοποιούν παιδί για να αποκεφαλίσουν άμαχο