ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Στη φυλακή παραμένει ο Κρις Μπράουν

ΗΠΑ: Στη φυλακή παραμένει ο Κρις Μπράουν

Ο τραγουδιστής της R&B Κρις Μπράουν θα παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Απριλίου εξ αιτίας της παραβίασης της αναστολής του σε σχέση με την επίθεση του 2009 στην τότε φίλη του τραγουδίστρια Ριάνα αποφάνθηκε τη Δευτέρα η δικαιοσύνη.

Ο 24χρονος ράπερ συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, όταν αποβλήθηκε από κέντρο θεραπείας και αποτοξίνωσης στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια , παραβιάζοντας την εντολή του δικαστηρίου που είχε διατάξει να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ο Μπράουν απομακρύνθηκε από το κέντρο για παραβίαση των κανόνων του ιδρύματος, μεταξύ των οποίων η ανάρμοστη συμπεριφορά κατά μιας γυναίκας, η άρνηση του να λάβει τη φαρμακευτική αγωγή και της προκλητικής του δήλωσης όταν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας καυχήθηκε ότι είναι "καλός στο να χρησιμοποιεί όπλα και μαχαίρια" σύμφωνα, με την δικαστική αναφορά. Ο δικηγόρος του ράπερ ζήτησε την άμεση επιστροφή του πελάτη του στο κέντρο θεραπείας και αποτοξίνωσης , αλλά ο δικαστής αρνήθηκε , σημειώνοντας ότι ο τραγουδιστής είχε ήδη λάβει «πολλές ευκαιρίες» και ότι ο "ίδιος έριξε τον εαυτό του στη φυλακή".

Το 2009 , ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κοινωφελούς εργασίας και στην παροχή συμβουλών ενδοοικογενειακής βίας μετά την επίθεση κατά της Ριάνα στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης:
Όταν η Μαρία Μενούνος ζύγιζε είκοσι κιλά παραπάνω!