ΚΟΣΜΟΣ

Προσοχή:Σκληρές εικόνες από το μακελειό στην Οδησσό

Προσοχή:Σκληρές εικόνες από το μακελειό στην Οδησσό

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου σχετικά με το μακελειό στην Οδησσό, όπου το βράδυ της Παρασκευής κάηκαν ζωντανοί άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους φιλορώσοι, πραγματικά σοκάρουν!

Στις εικόνες απεικονίζονται Ουκρανοί εθνικιστές να χτυπούν με ρόπαλα και να πυροβολούν εγκλωβισμένους που πηδούν στο κενό προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες και τις αναθυμιάσεις.

Τα θύματα ήταν πολύ περισσότερα από 42, όπως υποστηρίζει η επίσημη ανακοίνωση του Κιέβου. Οι παρακρατικές ομάδες φασιστών εισέβαλλαν στο κτίριο και αιχμαλώτισαν δεκάδες πολίτες όπου και τους δολοφόνησαν όλους με θηριωδία χωρίς να αφήσουν μάρτυρες.

Οι άτυχοι πολίτες, πηδούσαν από τα παράθυρα και κατέληγαν στο έδαφος τραυματισμένοι, για να λάβουν τα τελειωτικά χτυπήματα από ομάδες εθνικιστών που τους περίμεναν με όπλα και ρόπαλα.

Όλοι κάηκαν ή σκοτώθηκαν στο κτίριο του Επιμελητηρίου που πυρπόλησαν οι ναζιστές – χουλιγκάνς του Δεξιού Τομέα.

Την είδηση την μετέδωσε το πρακτορείο Ρία Νοβόστι αναφέροντας ότι από τα επεισόδια στο Επιμελητήριο της Οδησσού πάνω από 200 άτομα τραυματίστηκαν.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται άνδρας που μοιάζει να ανήκει στις δυνάμεις ασφαλείας της Ουκρανίας να σηκώνει το περίστροφό του και να πυροβολεί πολλές φορές προς το φλεγόμενο κτήριο, το οποίο είχε γεμίσει με κόσμο που αναζητούσε καταφύγιο από τα επειαόδια που εκτυλίσσονταν στους δρόμους.

Τα περισσότερα από τα θύματα είτε πνίγηκαν από τους καπνούς που τύλιξαν το κτίριο είτε σκοτώθηκαν πηδώντας από τα παράθυρα του κτιρίου προκειμένου να σωθούν, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η αστυνομία έχασε γρήγορα χθες τον έλεγχο όταν εκατοντάδες άνδρες, μεταξύ τους οπαδοί του ποδοσφαίρου, ενεπλάκησαν σε μάχες σε όλη την πόλη. Ο Λουτσιούκ δήλωσε ότι η αστυνομία θα κάνει τα πάντα "για την αποφυγή μιας παρόμοιας τραγωδίας στο μέλλον".

Και τώρα το πιο φρικιαστικό έγκλημα: Η έγκυος γυναίκα που η φωτογραφία της συγκλόνισε την ανθρωπότητα. Η γυναίκα στραγγαλίστηκε με καλώδιο από τους ναζί, αφού πάλεψε σκληρά για την ζωή της και την ζωή του αγέννητου παιδιού της.

hellasforce.com

Διαβάστε επίσης: Κίεβο: «Η Ρωσία δημιούργησε τα επεισόδια στην Οδησσό»

Νύχτα τρόμου στην Οδησσό! (video + pics)