ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Συνελήφθη ο γιος του Πελέ

Βραζιλία: Συνελήφθη ο γιος του Πελέ

Στην πόλη Σάντος βρέθηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας ο Χόλμπι Έντσον Νασιμέντο, ευρύτερα γνωστός ως Εντίνιο.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Σάντος και γιος του Πελέ είχε καταδικαστεί τον περασμένο Μάιο σε τριάντα τρία χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της Βραζιλίας, με την κατηγορία του ξεπλύματος χρημάτων από εμπόριο ναρκωτικών. Ο ίδιος αρνήθηκε εξ αρχής τις κατηγορίες για την υπόθεση, η οποία χρονολογείται από το 2005, καθώς παραδέχθηκε μεν πως συνεργαζόταν με τον επικεφαλής καρτέλ ναρκωτικών Ρονάλντο «Ναλντίνιο» Ντουάρτε Μπαρσότι, ωστόσο όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο -που δεν πείστηκε από τα λεγόμενά του- για την αγορά ναρκωτικών για προσωπική χρήση και όχι για πώληση. Εκτός από την ποινή φυλάκισης διατάχθηκε η κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων του, συμπεριλαμβανομένων και περίπου εκατό αυτοκινήτων που είχε στην κατοχή του!

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο γιος του Πελέ δεν αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψή του, στην ακτή του Σάο Πάολο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια, φωτιές και μαχαιρώματα στην Βραζιλία (photos+video)

Καλιφόρνια: Πρόταση γάμου στα 12.500 πόδια πήρε απίστευτη τροπή! (video)