ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Παιδεραστής απεικονίζεται να περπατά με ανήλικα κορίτσια! (εικόνες)

Σοκ: Παιδεραστής απεικονίζεται να περπατά με ανήλικα κορίτσια! (εικόνες)

Ένας Βρετανός άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών στην Καμπότζη αφού απαθανατίστηκε να κρατά ένα 11χρονο κορίτσι στην περιοχή της Πνομ Πενχ.

Ο 55χρονος άντρας πήγε τουλάχιστον ένα ανήλικο κορίτσι στο ενοικιαζόμενο δωμάτιό του ενώ τον έχουν δει να την αγκαλιάζει και να τη φιλάει στο δρόμο.

Ο παιδεραστής έχει επίσης πιαστεί από την κάμερα να κρατά ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά του ενώ γύρω του υπάρχουν δύο παιδιά μισοντυμένα και όχι πάνω από οκτώ ετών!

Οι εικόνες οδήγησαν και στη σύλληψη του άντρα στην πρωτεύουσα της Καμπότζης.

Η υπόθεση του άρχισε να ερευνάται μετά και την τελευταία του επίσκεψη στη χώρα, το 2013.

«Στις 9 Απριλίου του 2013, ένας ερευνητής της APLE, μίας φιλανθρωπικής δράσης για την προστασία των παιδιών, άρχισε την έρευνα σχετικά με τον Michael Jones, όταν τον είδαν να έρχεται σε επαφή με δύο ανήλικα κορίτσια της Καμπότζης», είπε ένας εκπρόσωπος APLE.
Τα παιδιά ήταν πιστεύεται ότι είναι 12 ή 13 ετών.
«Λίγο αργότερα ο Michael Jones έφερε τα ίδια δύο ανήλικα κορίτσια σε ένα εμπορικό κέντρο, όπου οι ερευνητές APLE τον είδαν να αγοράζει κάποια πράγματα για τα δύο κορίτσια ενώ τους έδωσε και χρήματα».

Τελικά και μετά από έρευνες, ο άντρας εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ έξι κορίτσια κλήθηκαν να καταθέσουν στην αστυνομία. Τουλάχιστον δύο από αυτά είπαν ότι έχουν κακοποιηθεί αφού ο άντρας τους πλήρωνε το ενοίκιό τους.

Εάν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης εώς και οκτώ χρόνια.

Δείτε τις εικόνες.

Διαβάστε επίσης: Βίασαν, λήστεψαν και κρεμάστηκαν! (σκληρή εικόνα)