ΚΟΣΜΟΣ

Ζήτησε από 200 άγνωστες Ευρωπαίες να κάνουν μαζί του σεξ (videos)

Ζήτησε από 200 άγνωστες Ευρωπαίες να κάνουν μαζί του σεξ (videos)

Ένας αυθάδης… Καζανόβας ζήτησε από 200 άγνωστες γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του, καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους, στο πλαίσιο «κοινωνικού πειράματος».

Ο Αμερικανός, αυτοαποκαλούμενος «Brian από την Καλιφόρνια», πραγματοποίησε ταξίδι αναψυχής και... σεξοτουρισμού δύο εβδομάδων στην Ευρώπη, ζητώντας από κυρίες να τον ακολουθήσουν στο κρεβάτι..

Και μπορεί κάνοντας το ίδιο στην Αμερική να εισέπραξε 200 χυλόπιτες, ωστόσο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ και το Παρίσι τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Το αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχο και εντυπωσιακό, κεντρίζοντας με την… ξεκαρδιστική αξία του το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου.

«Υπήρξε ένα αρκετά μεγάλο φάσμα αντιδράσεων. Η πλειοψηφία των κυριών αντέδρασε θετικά, με την έννοια ότι δεν προσβλήθηκε, βρίσκοντας μάλιστα το όλο θέμα ενδιαφέρον, χιουμοριστικό και διασκεδαστικό», ανέφερε ο Μπράιαν.

Σημειώνεται ότι μια ελκυστική γυναίκα έκανε κάτι ανάλογο τον περασμένο Ιούλιο, ζητώντας από 200 τυχαίους άνδρες να κάνουν μαζί της σεξ. Το ποσοστό… επιτυχίας της ήταν εντυπωσιακό!.

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Ηρωική πελάτισσα τα «έβαλε» με οπλισμένο ληστή (video)

ΗΠΑ: Θαρραλέοι δύτες έβγαλαν αγκίστρι από καρχαρία! (video+photos)

ΗΠΑ: Κινδύνεψε η ζωή του κάνοντας σεξ με ένα… βράχο! (photo)

Μαλαισία: Τελετουργικό με βασιλική κόμπρα που κόβει την ανάσα! (video)

Τραγικός θάνατος: Βρετανίδα βυθιζόταν ανήμπορη στη λάσπη! (video+photos)

Εντοπίστηκε εξωγήινος στη Σελήνη! (video)