ΚΟΣΜΟΣ

Ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον Michael Jackson και ζητά... αποζημίωση!(pics+video)

Ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον Michael Jackson και ζητά... αποζημίωση!(pics+video)

Ο νεαρός χορογράφος δήλωσε ότι γνώρισε το διάσημο τραγουδιστή στην ηλικία των πέντε ετών και ότι ο Jackson τον βίαζε από την ηλικία των επτά ως τα δεκατέσσερα!

Ένας Αυστραλός χορογράφος απαιτεί σχεδόν 1 δις δολάρια από την περιουσία του Michael Jackson αφού όπως ισχυρίζεται είχε εκτενώς κακοποιηθεί και βιαστεί από τον βασιλιά της ποπ.

Ο Wade Robson λέει ότι συνάντησε το διάσημο αστέρι στα πέντε του και ισχυρίζεται ότι ο νεκρός τραγουδιστής τον κακοποίησε σεξουαλικά από την ηλικία των επτά έως τα 14.

Ισχυρίζεται, επίσης, η κακοποίηση έλαβε χώρα στο ράντσο του τραγουδιστή αλλά και σε άλλα μέρη από το 1990 έως το 1997.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αναγκάστηκε να ποζάρει γυμνός κατά τη διάρκεια σεξουαλικών πράξεων και αποκάλυψε ένα έγγραφο 111 σελίδων που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες

Ο 36χρονος, πια, άντρας, είχε κληθεί να καταθέσει υπέρ του τραγουδιστή το 2005 οπότε και εκδικαζόταν η υπόθεση για τη σεξουαλική κακοποίηση άλλων παιδιών. Ο ίδιος τότε είχε αρνηθεί ότι είχε βιαστεί.

Τα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο αναφέρουν ότι ο βασιλιάς της ποπ συνήθιζε να του γρατζουνίζει το εσωτερικό του χεριού του όταν ήθελε να κάνουν σεξ.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Michael Jackson: 50 πράγματα που δεν ξέρετε για τον θρύλο της ποπ! (pics+videos)