ΗΠΑ: Σε καλύτερη κατάσταση η νοσηλεύτρια που προσβλήθηκε από τον Έμπολα

ΗΠΑ: Σε καλύτερη κατάσταση η νοσηλεύτρια που προσβλήθηκε από τον Έμπολα

Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας Νίνα Φαμ η οποία προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα παρέχοντας βοήθεια στη θεραπεία του πρώτου ασθενή που διαγνώσθηκε με τον θανατηφόρο ιό στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH).

«Η κλινική κατάσταση της κα Φαμ έχει αναβαθμιστεί από μέτρια σε καλή. Δεν υπάρχουν επιπλέον λεπτομέρειες που να είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή» αναφέρει ανακοίνωση του αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται και η ανθρώπινη-συναισθηματική πλευρά της νοσηλείας με την νοσοκόμα να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για το ενδιαφέρον του κόσμου και τις ευχές του για την γρήγορη ανάρρωσή της.

Η Νίνα Φαμ εισήχθη σε ειδική κλινική μονάδα έρευνας του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας στην Μπεθέσντα του Μέριλαντ στις 16 Οκτωβρίου και λαμβάνει όλο το εικοσιτετράωρο ιατρική φροντίδα από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με έμπειρους γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι εργάζονται στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του κόσμου που ειδικεύεται στην κλινική έρευνα.

Διαβάστε ακόμα:

Πακιστάν: Οι Ταλιμπάν έπαυσαν τον εκπρόσωπό τους λόγω ΙΚ

Σουηδία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το μυστηριώδες υποβρύχιο

Νέες επιθέσεις των τζιχαντιστών - Στα χέρια τους προμήθειες από το διεθνή συνασπισμό!

Μαυροβούνιο: Συνελήφθη ο μεγαλύτερος βαρώνος ναρκωτικών στα Βαλκάνια

Έμπολα: Ανάρρωσε πλήρως η Ισπανίδα νοσοκόμα