ΚΟΣΜΟΣ

Όργια και δημόσιο σεξ τέλος στο Μαγκαλούφ – «Καμπάνες» στους… παραβάτες! (video & pics)

Όργια και δημόσιο σεξ τέλος στο Μαγκαλούφ – «Καμπάνες» στους… παραβάτες! (video & pics)

Οι... ακόρεστοι Βρετανοί τουρίστες που επισκέπτονται το ισπανικό θέρετρο Μαγκαλούφ για τις σεξουαλικές ακολασίες τους και τα ολονύκτια όργια, πρέπει να το σκεφτούν καλύτερα: Οι Ισπανοί προσπαθούν να βάλουν όριο στις σεξουαλικές ακρότητες με νέο νομοθετικό πλαίσιο και μεγάλα πρόστιμα.

Η κυκλοφορία ενός (από τα πολλά) βίντεο της ντροπής, όπου μία νεαρή Βρετανίδα κάνει στοματικό έρωτα σε 24 άνδρες για... δωρεάν ποτό, πριν από περίπου ένα χρόνο, ήταν προφανώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Οι Ισπανικές αρχές αναγκάστηκαν να πάρουν μέτρα για να περιορίσουν τις ακρότητες των Βρετανών τουριστών, οι οποίοι, υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, ασχημονούν και παραφέρονται, επιδιδόμενοι σε ατελείωτα όργια κοινή θέα.

Αστυνομικές περιπολίες και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης θα «συλλαμβάνουν» τους παραβάτες, στους οποίους θα επιβάλλονται, κατά περίπτωση, πρόστιμα που θα ξεκινούν από τα 500 ευρώ.

Η κατανάλωση αλκοόλ στο δρόμο θα απαγορεύεται από τις 10 το βράδυ έως τις 8 το πρωί ενώ μετά τα μεσάνυχτα τα καταστήματα δε θα μπορούν να πωλούν οινοπνευματώδη.

magaluf 2

Όποιος εντοπιστεί να κυκλοφορεί σε δημόσιο χώρο - πλην πισίνας ή παραλίας - ημίγυμνος, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των πεντακοσίων ευρώ.

magaluf 1

Όσοι συλληφθούν να... ουρούν στο δρόμο, θα πληρώνουν 750 ευρώ πρόστιμο. Το ποσό θα είναι διπλάσιο (1500 ευρώ) για όσους αρέσκονται σε πιο... εξτρίμ σπορ, όπως το λεγόμενο «balconing» - κοινώς οι βουτιές από τα μπαλκόνια ξενοδοχείου στις πισίνες.

Το πρόστιμο θα εκτοξεύεται στα 3000 ευρώ για αδικήματα βίας και ζημιών.

Τα νέα μέτρα τίθενται σε ισχύ από αυτήν την Τρίτη.

Σχετικές ειδήσεις