ΚΟΣΜΟΣ

Η συνέχεια της τριλογίας "Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι" τρώει κράξιμο από τους φαν

Η συνέχεια της τριλογίας "Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι" τρώει κράξιμο από τους φαν

Η Ε.Λ Τζέιμς, η βρετανή συγγραφέας της τριλογίας "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι", "γιορτάζει" σήμερα τα γενέθλια του πρωταγωνιστή του μυθιστορήματός της με την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο "Γκρέι", το οποίο όπως φαίνεται θα γίνει επίσης μπεστ-σέλερ.

Ο εκδοτικός οίκος Vintage Books ανακοίνωσε ότι η ζήτηση για το μυθιστόρημα, το οποίο είναι ειδωμένο από την πλευρά του μεγιστάνα Κρίστιαν Γκρέι, θα είναι ανάλογη με τα άλλα βιβλία της τριλογίας, τα οποία πούλησαν περισσότερα από 125 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Aλλά ήδη οι φαν της τριλογίας άρχισαν τα φαρμακερά σχόλια στα social media κατηγορώντας τη συγγραφέα πως πολύ απλά βαριέται να σκεφτεί μια καινούργια ιστορία και εκμεταλλεύεται την επιτυχία της για να πουλήσει κι άλλα βιβλία.

Το νέο μυθιστόρημα "Grey" υπήρξε πρώτο στις παραγγελίες του Kindle για το 2015 στο Amazon, ενώ τεράστιες πωλήσεις αναμένονται και από το ebook του τίτλου που κυκλοφόρησε τα μεσάνυχτα. Το μυθιστόρημα θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία και σε ηχητικό βιβλίο καθώς και στα ισπανικά.
Οι "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" είναι ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία του Kindle.

Η Τζέιμς ανακοίνωσε τη νέα κυκλοφορία αιφνιδιαστικά στις αρχές του μήνα. Οι θαυμαστές της ήταν εκείνοι που την πίεσαν να το γράψει, αυτή τη φορά από την πλευρά του Γκρέι, εραστή της φοιτήτριας Αναστέζια Στιλ.

"Ο Κρίστιαν είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας", είπε η Τζέιμς όταν ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της βιβλίου στο Instagram και "οι αναγνώστες ήταν ανέκαθεν γοητευμένοι από τις επιθυμίες και τα κίνητρά του".

Σχετικές ειδήσεις