ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό: Γνώρισε το… σωσία του μέσα στο αεροπλάνο (photos)

Απίστευτο και όμως αληθινό: Γνώρισε το… σωσία του μέσα στο αεροπλάνο (photos)

Καθρέπτη νόμιζε πως είχε απέναντί του ένας Σκωτσέζος, ο οποίος δεν βρήκε το άλλο του μισό μέσα στο αεροπλάνο, αλλά τον ίδιο του τον εαυτό!

Ο 32χρονος Neil Douglas από τη Γλασκώβη υπέστη το σοκ της ζωής του όταν στη διπλανή θέση του αεροπλάνου που εκτελούσε το δρομολόγιο Stansted – Galway αντίκρισε τον Λονδρέζο σωσία του με τον οποίο - αν και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό - δεν τους συνδέει ο… παραμικρός δεσμός αίματος!

Φυσικά, αφού έτριψαν τα μάτια τους για αρκετή ώρα, δεν έχασαν την ευκαιρία για μία selfie, η οποία αναρτήθηκε στο Twitter από τη Lee Beattie, προκαλώντας πανικό. Όπως ενημέρωσε μάλιστα, ο άνδρας στα δεξιά είναι ο σύζυγος μίας φίλης της, ενώ εκείνος στα δεξιά είναι ένας άγνωστος με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί το προηγούμενο βράδυ.

didimoi

Οι συμπτώσεις μάλιστα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού οι δυο άνδρες φθάνοντας στην Ιρλανδία διαπίστωσαν πως είχαν κλείσει δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο!

Και φυσικά (για μία ακόμη φορά) δεν έχασαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη γνωριμία τους με μία μπύρα και άλλη μία φωτογραφία!

pub

Από το διαδικτυακό, δε, σάλο μάλιστα που προκλήθηκε, εμφανίστηκε και… τρίτη ίδια σταγόνα νερό!

Ο χρήστης Nathan Zombiehips, αν και ο ίδιος πιστεύει ότι δεν μοιάζει στο απίστευτο δίδυμο, αρκετοί φίλοι του σχολίασαν την ομοιότητά τους, με αποτέλεσμα να γίνει ο τρίτος της παρέας έστω και από απόσταση!

dopel

Σχετικές ειδήσεις