ΚΟΣΜΟΣ

Δεν έδειχναν κανένα έλεος οι τρομοκράτες: Πυροβολούσαν μέχρι και άτομα με αναπηρία στο Μπατακλάν

Δεν έδειχναν κανένα έλεος οι τρομοκράτες: Πυροβολούσαν μέχρι και άτομα με αναπηρία στο Μπατακλάν

Συγκλονίζει μαρτυρία που αναφέρει ότι οι τζιχαντιστές πυροβολούσαν και σκότωναν ακόμα και άτομα που βρίσκονταν πάνω σε αναπηρικά καροτσάκια, κατά την σφαγή στο θέατρο Μπατακλάν.

Μια πραγματική θηριωδία εκτυλίχθηκε κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο θέατρο Μπατακλάν, σύμφωνα με μαρτυρία της 49χρονης Έλεν Γουίλσον.

Η μαρτυρία της 49χρονης συγκλονίζει:

«Πήγαν στο πίσω μέρος της αίθουσας όπου βρίσκονταν άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια και απλά ξεκίνησαν να πυροβολούν εναντίον τους. Όποτε, μάλιστα, κάποιο από τα άτομα αυτά προσπαθούσε να ξεφύγει τότε ένας από τους τρομοκράτες το ξαναπυροβολούσε».

Στα χέρια της Γουίλσον, η οποία τραυματίστηκε από σφαίρες στα πόδια, πέθανε ο 36χρονος Νικ Αλεξάντερ, ο ένας από τους Βρετανούς που φέρεται να έχασε τη ζωή του στις επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

Και η συγκλονιστική περιγραφή της Γουίλσον συνεχίζεται, «Ακούσαμε φωνές από έξω και οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν μέσα στην αίθουσα. Δεν ξέραμε τι ακριβώς συμβαίνει. Τότε ξαφνικά πέντε ή έξι άτομα μπήκαν με οπλοπολυβόλα στα χέρια και ξεκίνησαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Επικράτησε χάος. Ο Νικ ήταν μπροστά μου όταν κάτσαμε στο πάτωμα. Ξαφνικά κάποιος μπροστά μας κουνήθηκε και τότε οι τρομοκράτες στράφηκαν προς το μέρος μας και άρχισαν να μας πυροβολούν. Ο Νικ είχε γυρισμένη την πλάτη σε μένα και δεν έβλεπα τι γινόταν. Όταν τον γύρισα είδα ότι είχε τραυματιστεί. Προσπάθησα να τους δώσω το "φιλί της ζωής" αλλά ήταν αργά». «Πέθανε μπροστά στα μάτια μου» κατέληξε η τραυματισμένη 49χρονη.

Ρoή Ειδήσεων