ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Παρίσι: Bρέθηκε και δεύτερη γιάφκα στο Παρίσι (video)

Επίθεση Παρίσι: Bρέθηκε και δεύτερη γιάφκα στο Παρίσι (video)

Μια ακόμα γιάφκα την οποία είχαν νοικιάσει οι τζιχαντιστές ανακαλύφθηκε στο Παρίσι στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του Salah Abdeslam.

Πρόκειται για δύο δωμάτια στο Alfortville, πολύ κοντά στο Παρίσι. Όπως μετέδωσε το BFM TV, ο Νο1 καταζητούμενος αυτή τη στιγμή σε όλον τον κόσμο, χρησιμοποίησε πιστωτική κάρτα για την ενοικίαση των δωματίων. Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν ήταν μόνος του, χωρίς όμως να έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο που έχει ειπωθεί είναι ότι μαζί του ήταν τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα. Το Le Point ισχυρίζεται ότι το παρακάτω video είναι από τα διαμερίσματα. Τα διαμερίσματα είναι γεμάτα άδεια κουτιά πίτσας και σύριγγες


Exclusivité Le Point.fr - Attentats de Paris... από LePoint

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις από το αιματοβαμμένο Παρίσι

Εν τω μεταξύ, ένα αυτοκίνητο το οποίο ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των τρομοκρατικών επιθέσεων της Παρασκευής εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Ένα μαύρο Clio, που βρέθηκε στην πλατεία Αλμπέρ-Καν στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των επιθέσεων», εξήγησαν οι πηγές αυτές.
«Το αυτοκίνητο αυτό είχε εντοπιστεί στον αυτοκινητόδρομο Α1 (που εξυπηρετεί τη βόρεια Γαλλία) στο πλαίσιο αυτών που θα μπορούσαν να είναι προπαρασκευαστικές επαφές μεταξύ Παρισιού και Βελγίου», διευκρίνισε μία πηγή.
«Παρόλα αυτά μόνο η εξέταση του αυτοκινήτου από το εγκληματολογικό εργαστήριο μπορεί να καθορίσει» αν ισχύουν όλα αυτά, τόνισε μια άλλη αστυνομική πηγή.
Το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο εν μέρει πάνω σε μια διάβαση πεζών σε μια στροφή έχει πινακίδες Βελγίου, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.



Σχετικές ειδήσεις